Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Sækkepibe morgenmusik

Prisniveau

Kr. 1.900 - 2.700

Hjemby

Områder

Profil

Hvad med at vække brudeparret på en måde de ikke forventer? Claus Reiss har mange års erfaring med at spille sækkepibe som morgenmusik.

Han har over 14 års erfaring med at spille til sølv- og guldbryllupper rundt om på Sjælland.
Alle gange uden undtagelse har det været en stor oplevelse for både brudepar og gæster.

Læs mere...

Mere om Sækkepibe morgenmusik

Claus' repertoire består af skotske klassikere som Amazing Grace og Scotland the Brave. Men han spiller gerne "Katinka Katinka", "Det er så yndigt at følges ad" og "I Østen stiger solen op".

---

"Jeg vil bare lige sige tak for en skøn oplevelse da du spillede til vores sølvbryllup. Vi fik helt gåsehud og vores gæster nød det i den grad også. Det var en rigtig god morgenvækning!"
Pia Soldal,
Hellerup

---

"Mine forældre har fortalt til alle der gider og høre på dem og sikkert også til dem der ikke gider :- ) hvor fantastisk du var."

Karina Saarup-Hansen, Kastrup - morgenmusik til guldbryllup

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sækkepibe morgenmusik: 4.8 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser )

5
1
5

Utraditionel, fantastisk musik til sølv- og guldbryllup

Vi havde valgt sækkepibe musiker, Claus Reiss, til et guldbryllup. Han kunne desværre ikke , men han anbefalede og henviste os til en anden musiker ved navn Jan Joensen. Vi kan kun anbefale Jan Joensen. Kanon venlig og flink mand med god humor. Han spiller riiigtigt godt og er samtidig meget underholdende. Og så var han iklædt sig det meget flotte og traditionellet skotske tøj (kilt osv.) Guldbryllupparret, gæsterne og vi var meget tilfredse med Jan og den musik han leverede👍🍀

Anmeldt af Søren Gullaksen d. 6. oktober 2018
5
1
5

Skide sjov og mega humoristisk - helt suveræn!

Claus kombinerer sækkepibemusik og stand-up på den mest fantastiske og tørre måde, og får unge som gamle til at grine. Super godt indslag, uanset om det er til guldbryllup, konfirmation eller bare en fest, hvor stemningen skal være i top.

Anmeldt af Linda Madsen d. 28. april 2018

Kontakt Sækkepibe morgenmusik

Kontakt Sækkepibe morgenmusik via formularen her, så vil Sækkepibe morgenmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Amazing Grace
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0005/7996/Claus_Reiss_Amazing_Grace.mp3
  2. 00:00 Scotland the Brave
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0005/7997/Claus_Reiss_Scotland_the_Brave.mp3