Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 timer

Sækkepibe morgenmusik

Prisniveau

Kr. 1.900 - 2.400

Hjemby

Områder

Profil

Hvad med at vække brudeparret på en måde de ikke forventer? Claus Reiss har mange års erfaring med at spille sækkepibe som morgenmusik.

Han har over 14 års erfaring med at spille til sølv- og guldbryllupper rundt om på Sjælland.
Alle gange uden undtagelse har det været en stor oplevelse for både brudepar og gæster.

Læs mere...

Mere om Sækkepibe morgenmusik

Claus' repertoire består af skotske klassikere som Amazing Grace og Scotland the Brave. Men han spiller gerne "Katinka Katinka", "Det er så yndigt at følges ad" og "I Østen stiger solen op".

Claus er desuden professionel komiker og tilbyder at underholde ved morgenkaffen med 10-15 min. sækkepibe comedy.
---

"Jeg vil bare lige sige tak for en skøn oplevelse da du spillede til vores sølvbryllup. Vi fik helt gåsehud og vores gæster nød det i den grad også. Det var en rigtig god morgenvækning!"
Pia Soldal,
Hellerup

---
Det var forrygende. Selskabet talte om det resten af aftnen, og synes alle, det var rigtigt godt og sjovt, også guldbrudeparret, som var meget benovet.
Dine visitkort blev flittigt taget :-)
Anders Bo Møller,
Skævinge
---

"Mine forældre har fortalt til alle der gider og høre på dem og sikkert også til dem der ikke gider :- ) hvor fantastisk du var."

Karina Saarup-Hansen, Kastrup

Videoklip

Anmeldelser ( | af Sækkepibe morgenmusik: 4,9 ud af 5 baseret på 29 anmeldelser )

5
1
5

Morgenmusik og standup - Perfekt til sølvbryllup

De 5 stjerner er givet til Claus, da han tropper op i god tid med sanghæfter, godt humør og pæn i tøjet. Meget imødekommende og kunstneren appellerede til alle aldersgrupper.
Gæsterne og brudeparret har rost os meget for Claus's optræden.

Anmeldt af Cecilia Petersen d. 16. juni 2021
5
1
5

Fantastisk morgenvækning af guldbrudepar

Claus leverede en super morgenvækning af vores guldbrudepar. Hans personlighed, kombineret med sækkepibespil og god humor var i den grad en succes. Absolut noget vi vil gentage en anden gang, det er en fantastisk oplevelse for alle gæster⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anmeldt af Anne d. 11. maj 2021

Kontakt Sækkepibe morgenmusik

Kontakt Sækkepibe morgenmusik via formularen her, så vil Sækkepibe morgenmusik vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Amazing Grace
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcUVDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--027dd3e9f8d6aa0352cbdfddd8ea5469f1d3f1e8/Claus_Reiss_Amazing_Grace.mp3
  2. 00:00 Scotland the Brave
    /rails/active_storage/blobs/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBcUlDIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--628efeb96a49da6f85edf623751888e15293361b/Claus_Reiss_Scotland_the_Brave.mp3