Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Safir Aerial

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.500

Hjemby

Områder

Varighed

fra 3 timer op til 7 timer

Profil

Prisbelønnet sangerinde og pianist som spiller stemningsfuld jazzy lounge-musik af høj kvalitet. Repertoiret består af både nyt og gammelt, og er tilpasset en blandet aldersgruppe med sange af bl.a. Norah Jones, Sting, Harry Stiles m.fl. Repertoiret tilpasses også til hvilke referencer I har.

Læs mere...

Mere om Safir Aerial

Jeg er uddannet sanger og pianist fra det Rytmiske Musikkonservatorium i Kbh. og har i en årrække levet af at spille både min egen musik samt cover-musik. Jeg har desuden udgivet 2 solo-albums, som har fået fine anmeldelser og airplay på P4 og jeg har desuden boet i Los Angeles i få år, og arbejdet med min musik der.
Efter at have spillet med forskellige bands er det nu primært solo jeg spiller til fester, jeg synes det giver god "luft" og en dejlig stemning for gæsterne at der er et roligt lyd-niveau, som man nemt kan tale sammen hen over... :-)
Jeg spiller desuden som DJ i forskellige sammenhænge.

Kontakt Safir Aerial

Kontakt Safir Aerial via formularen her, så vil Safir Aerial vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.