Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 7 dage

Sara Callesen

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Alt fra en sang til en koncert

Profil

Jeg er en uddannet sangerinde på 21 år, jeg har altid sunget og brænder mere for det end noget andet. Jeg ville elske at give et personligt musikalsk indslag på din særlige dag, om det er at synge i kirken eller til festen og hvad end det er for en genre du er vild med så er jeg klar til at opfylde dit ønske!

Læs mere...

Mere om Sara Callesen

Hele mit liv har musikken stået i centrum, jeg er vokset op i en super musikalsk familie. Sidste år færdiggjorde jeg min sanguddannelse på Complete Vocal institute, som har uddannet mig i alt fra sangteknik og sceneperformance samt meget mere. Derudover har jeg taget privat sangundervisning igennem mange år og gået på en efterskole (skovbo efterskole) hvor jeg havde musikundervisning 10 timer i ugen på højt niveau. Jeg har også arbejdet inde i teaterkælderen (reataurant tilhørende Det ny teater) som syngende tjener. Udover alt det så brænder jeg bare af hele mit hjerte for sang og musik og elsker at kunne bruge det til at kunne bringe god stemning og smil på dage så specielle som et bryllup.

Kontakt Sara Callesen

Kontakt Sara Callesen via formularen her, så vil Sara Callesen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.