Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Sarah Elgeti Duo

Prisniveau

Kr. 1.300 - 2.500

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 1 time

Profil

Morgenmusik duo (saxofon og trompet) som ankommer festklædt og spiller til morgensang ved bl.a. kobber-, sølv-, guld- og diamantbryllupper.

Sanghæfter medbringes (inklusiv i pris).

Læs mere...

Mere om Sarah Elgeti Duo

Typisk forløb af arrangementet:

Der startes med at spille 3 fællessange, som familien synger med på udenfor. Her bruges de af os medbragte sanghæfter.

For at skabe en festlig stemning spilles et klassisk stykke musik mens gæsterne går ind.

Når gæsterne har spist lidt morgenmad spiller vi brudevalsen indenfor - og slutter af med potpourri: De skal leve, For hun er så ung ..., Gid at det må gå dem vel osv.osv.

Anmeldelser ( | af Sarah Elgeti Duo: 4,7 ud af 5 baseret på 23 anmeldelser )

5
1
5

Sølvbryllup

Fuldstændig fantastisk! God musik, perfekt udført, uformelt på en rigtig fin og god måde, søde mennesker og et meget tilfreds sølvbrudepar samt gæster.

Anmeldt af Signe Fie Johansen d. 3. december 2019
5
1
5

Skøn musik fra topprofessionelle musikere

Jeg kan varmt anbefale Sarah Elgeti Duo! Sarah på sax/tværfløjte og Christian på guitar var med til at skabe en fantastisk festlig stemning til mine forældres sølvbryllup. De øvede Det er i dag et vejr, Regnvejrsdag i november og Always look on the bright side of life op til lejligheden og spillede lækker lounge jazz under en del af morgenmaden. Det blev præcis som jeg havde håbet og Sarah og Christian var venlige og tog alle spørgsmål og udfordringer med et smil. Kommunikationen med Sarah var nem og altid hurtig og hun tog imod mine særlige ønsker og foreslog selv at medbringe en dygtig gutarist fremfor en anden blæser. Alt i alt en fornøjelse fra ende til anden og et stort musikalsk løft til en dejlig dag. Tak!

Anmeldt af Sophie Buch Bonnen d. 31. marts 2019

Kontakt Sarah Elgeti Duo

Kontakt Sarah Elgeti Duo via formularen her, så vil Sarah Elgeti Duo vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.