Book saxofonist i Midtjylland her

Der er desværre ingen kunstnere under Saxofonist, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Foredrag.

Eventzonen.dk er en bookingportal, der er blandt landets største og mest spændende med kort sagt alle typer underholdning til fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som private, gamle som unge.

Idéen bag denne portal har været at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, så danskere, på jagt efter perfekt musik & underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men derimod bookingportalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra cirkusartister til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Eventzonen har derudover et udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Desuden er der også et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Har du en video på din profilside, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have betalingsprofilen.

Uanset om du er kunstner eller du er på jagt efter en saxofonist i Midtjylland, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til artister.