Find serveringsteater i Odense her

5.0

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Det Syngende Tjenerskab

Her kan du bestille Skøre tjenere, Syngende Tjenere & Bakkesangerinder. Kører på Sjælland, Fyn og øerne. HUSK Bestil i god tid!

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 2.500 - 12.000
Vis kunstnerprofil

De Skøre Tjenere

Hold på hat og briller, glas og kopper for de to skøre tjenere er utilregnelige og total uprofessionelle,
så man tænker "HVAD HAR DE GANG I!"
Men...

Hjemby
Vanløse
Prisniveau
Kr. 6.000 - 10.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Københavns Serveringsteater - de skøre tjenere

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.5

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Kategori:
Underholdning > Shows > Serveringsteater
Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 6.000 - 50.000
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.500 - 6.500
Vis kunstnerprofil

Klovnen Wilhelm - tjenerklovn til enhver festlig lejlighed

Klovnen Wilhelm - Tjenerklovn (SPECIELT EGNET TIL VOKSEN UNDERHOLDNING)
Få en ekstra sjov oplevelse til den runde fødselsdag, konfirmationen, firm...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.000
Vis kunstnerprofil
En af landets meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idégrundlaget for bookingportalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere således at danskere, der er på jagt efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan søge det de leder efter et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idémanden bag bookingportalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde idéer til den næste event eller fest. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er der også mulighed for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres fest eller event. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du søger den bedste underholdning til dit næste arrangement eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...