Find serveringsteater nær Randers her

Frk. Olsen´s Vikarbureau

Frk. Olsen´s Vikarbureau består af 4 rablende personligheder, der optræder som tjenere, uden at være det! Der spredes glæde, sang og musik, stemnin...

Hjemby
Aarhus
Vis kunstnerprofil
4.9

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil

Festens EfterretningsTjeneste

Er du træt af kedelige taler og intetsigende festsange?

Så book FET alias Festens Efterretnings Tjeneste til at sætte gang i lattermusklerne!

...

Hjemby
Blokhus
Vis kunstnerprofil

Din polske tjenerinde Patruska Wladonischky

Patruska er en skøn naiv polsk tjenerinde, der med sit tykke polske accent og pligtopfyldende væsen er en sand perle undercover til din fest.

Hjemby
Odense
Vis kunstnerprofil
5.0

Københavns Serveringsteater

Med kridtede sko og højt hår tager vi bestik af situationen og krydrer middagen. Afsluttes med spektakulært show.

De skøre tjenere:
Vi agerer, ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 4.000 - 6.500
Vis kunstnerprofil
4.0

Tjenershow

Vi er de sjove, optrædende Tjenere og folk er vilde med os. Vi kan også hyres som de komiske musikere.
Vi optræder med forskellige karakterer og ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.500 - 25.000
Vis kunstnerprofil

Café Kølbert

Café Kølberts sjove tjenere har begejstret og moret siden 1985, med navne som Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Nitz eller frk. Overgaard. D...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Larsens Serveringsteater

Danmarks sjoveste tjenere - skaber morskab til enhver fest. Med underspillet komik og sublime muskalske indslag, får tjenerne latteren frem i hele ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Bookingportalens formål er at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så folk som leder fuldendt underholdning og musik kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet portalen der samler alle mulighederne. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke vores underholdende kunstnere.

Sortimentet strækker sig fra konferenciers til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilknyttet en blog med inspiration til festen og events, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er det muligt i god tid at aftale specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de første 2 måneder, hvor du kan indsætte videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din personlige kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter den bedste underholdning til din næste fest eller event, skal du vælge Eventzonen. Det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige entertainere

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...