Find serveringsteater i Sønderjylland her

4.9

Ivan & Thomas

Gang i festen allerede på P-pladsen ?? "Jow, jow ..... Kom bar' då"........ og efterfølgende "tjenerfis" ad libitum.

Hjemby
Horsens
Prisniveau
Kr. 3.500 - 9.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor du finder alle betydelige genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for erhvervsarrangementer såvel som for private, børn som voksne.

Bookingportalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere så folk, som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod en portal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har mere end 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunstner og kunde, men har også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er der også muligheder for i god tid at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din profilside. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profilside, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter god underholdning til dit næste arrangement eller du er entertainer, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...