Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Shane Morkin

Prisniveau

Kr. 3.500 - 7.500

Hjemby

Områder

Varighed

Pris og varighed efter aftale

Profil

SANGSKRIVER, KOMPONIST OG TRUBADUR
Jeg optræder med sang og guitar og har eget lydanlæg, som medbringes efter aftale

Se venligst den udvide profiltekst for mere information

Læs mere...

Mere om Shane Morkin

Her er lidt i overskrifter om de særligt tilrettelagte koncerter som jeg laver.

TIDERNE SKIFTER
er en koncert hvor publikum inviteres med til at synge med på nykomponerede melodier til en række af Kaj Munks digte og som via sange og anekdoter tegner et portræt af Kaj Munk; præsten, forfatteren og dramatikeren som satte samtiden i stadig bevægelse.
Han kan stadig sætte sindene i bevægelse men hvorfor?
Hvem var han egentlig og har han noget at sige i vores tid her 75 år efter at han blev likvideret?

VISEAFTEN
Ældre-koncerterne med viser af bl.a. Aakjær, Sigfred Pedersen, Blicher, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Benny Andersen,-hvor Shane nyder at få lov til at dele de gode gamle sange og melodier med en generation, der har lært at lytte.

I TRUBADURENS TEGN
Med showet ’I Trubadurens tegn’ inviteres publikum med på en rejse med skæve historier og et kærligt favntag og fortolkninger af bl.a. Cornelis Vreeswijk, Bob Dylan, Leonard Cohen, Halfdan Rasmussen, Jan Toftlund og det hele bindes sammen med egne sange og anekdoter.

SÅDAN BEGYNDTE DET
Det hele startede i 2012 hvor jeg ved en tilfældighed blev tilmeldt konkurrencen Hard Rock Rising og gik hen og fik en fjerdeplads i den danske afdeling der blev afviklet på Hard Rock Cafe i København. Det gav lysten til at udgive eget musik.
Det startede med en engelsksproget CD i 2013, som blev fulgt op af endnu en engelsk CD i 2014 samt en jule-single. På de engelske CD'er er musikstilen en blanding af Americana og country.

Efter flere opfordringer begyndte jeg i 2015 at skrive sange med danske tekster og udgav min første danske CD På afveje, hvoraf sangen Smæk mig i måsen blev det første kommercielle hit med en placering i top-30 i 2016 som en af de mest lyttede/streamede/downloadede danske pop sange.
I 2016 deltog jeg i Danskpop talent konkurrencen på dk4, uden dog at komme frem til finalen.
I 2017 udkom den næste danske CD med titlen Når det nok.

TV & RADIO
Har optrådt på bl.a. dk4, TV Glad, TV DOT, TV Kolding og TV ZULU
Har haft flere sange på lokalradioernes hitlister samt på DR P5

FESTIVALLER & markeder
Har optrådt på bl.a. Frederikssund festival, Kims festival, Odense Dansktop festival, Salten Marked, Tønder festival, Uldum gade og vej festival.

ANDRE REFERENCER
Steder hvor jeg bl.a. har optrådt: Backstage (Århus), Blokhus Torv, Blue Arena (Århus), Bøllingsø Bryghus, Café Jens Otto (Randers), Dragen (Århus), Drop Inn (København), Fætter BR (Firmafest, Korsør), Hard Rock Cafe (København), Fru Mathies (Ribe), Fænøsund konferencecenter, Havnens Perle (Odense), Hobro Torv, Horsens Ny Teater, Jens Otto's Cafe (Randers), Klodshans (Horsens), Lagunen (Hals), Lyngkroen (Nykøbing S), Musikscenen Ravnekær, Norddjurs Country Club, Nr. Snede kro, Odder Torv, Radio Djurslands (20 års jubilæum, Grenå), Rudkøbing torv, Rækker mølle bryghus, Smedekroen (Hals), Sæby torv, Søvind Kro, Vejen Torv, Vig forsamlingshus, Øster Hurup Havnefest, Aakroen (Hadsten).

INGEN FESTER ER FOR SMÅ....
Jeg har flere års erfaring fra både små og store spillesteder, privat fester, byfester, markeder, firmafester, Open-by-night og festivaller mv.
Ved større fester medbringer jeg verdens bedste back tracks, så det lyder som et helt orkester, når jeg optræder.

Jeg har et moderne anlæg, som er egnet til at kunne spille på både små og større steder.
Ved hjælp af moderne teknik (ingen MIDI), hvor jeg synger og spiller guitar til, får man fornemmelsen af et helt orkester og I betaler KUN for én mand.'' og lydstyrken kan hurtigt justeres så den passer til lejligheden.

DISCOGRAFI:
2017: Da dagene fløj af sted
2017: Når det nok
2016: Hej du spillemand (single)
2015: På Afveje
2015: Kender I den om Rudolf? (single)
2014: Time To Wish Merry Christmas (single)
2014: Ghost Town
2013: Crazy 'bout You

Kontakt Shane Morkin

Kontakt Shane Morkin via formularen her, så vil Shane Morkin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.