Shane Morkin

Prisniveau

Kr. 3.500 - 6.000

Hjemby

Områder

Varighed

Pris og varighed er efter aftale

Profil

SANGSKRIVER OG TRUBADUR
Jeg er singer songwriter og skriver sange der er forankret i egne oplevelser, den danske historie og kultur, og præsenterer altid mine sange og fortællinger med stor indlevelse, alvor og et varmt smil.

INGEN FESTER ER FOR SMÅ....
Jeg har flere års erfaring fra både små og store spillesteder, privat fester, byfester, markeder, firmafester, Open-by-night og festivaller mv.
Dog påtages ikke opgaver hvor der skal spilles til syng-med-sange.

Læs mere...

Mere om Shane Morkin

I TRUBADURENS TEGN
Med showet ’I Trubadurens tegn’ inviteres publikum med på en rejse med skæve historier og et kærligt favntag og fortolkninger af bl.a. Bob Dylan, Leonard Cohen, Halfdan Rasmussen, Jan Toftlund og det hele bindes sammen med egne sange og anekdoter.

Showet varer 2 x 45 minutter og der tages forbehold for latter og andre spontane udbrud.

PÅ DANSK
Efter flere opfordringer begyndte jeg i 2015 at skrive sange med danske tekster og udgav min første danske CD På afveje med 14 sange, hvoraf sangen Smæk mig i måsen blev det første kommercielle hit med en placering i top-30 i 2016 som en af de mest lyttede/streamede/downloadede danske pop sange.
I 2016 deltog jeg i Danskpop talent konkurrencen på dk4, uden dog at komme frem til finalen.
I 2017 udkom den næste danske CD med titlen Når det nok. CD'en er udkommet i 2 udgaver, en digital og en fysisk CD, hvor den fysiske CD indeholder 14 sange, hvoraf de 2 er bonus numre.

SÅDAN BEGYNDTE DET
Det hele startede i 2012 hvor jeg ved en tilfældighed blev tilmeldt konkurrencen Hard Rock Rising og gik hen og fik en fjerdeplads i den danske afdeling der blev afviklet på Hard Rock Cafe i København. Det gav lysten til at udgive eget musik.
Det startede med en engelsksproget CD i 2013, som blev fulgt op af endnu en engelsk CD i 2014 samt en jule-single. På de engelske CD'er er musikstilen en blanding af Americana og country.

TV & RADIO
Har optrådt på dk4, TV Glad, TV DOT, TV Kolding og TV ZULU
Har haft flere sange på lokalradioernes hitlister samt på DR P5

FESTIVALLER & markeder
Har optrådt på bl.a. Frederikssund festival, Kims festival, Odense Dansktop festival, Salten Marked, Tønder festival, ldum gade og vej festival.

ANDRE REFERENCER
Steder hvor jeg bl.a. har optrådt: Backstage (Århus), Blokhus Torv, Blue Arena (Århus), Bøllingsø Bryghus, Café Jens Otto (Randers), Dragen (Århus), Drop Inn (København), Fætter BR (Firmafest, Korsør), Hard Rock Cafe (København), Fru Mathies (Ribe), Fænøsund konferencecenter, Havnens Perle (Odense), Hobro Torv, Horsens Ny Teater, Jens Otto's Cafe (Randers), Klodshans (Horsens), Lagunen (Hals), Lyngkroen (Nykøbing S), Musikscenen Ravnekær, Norddjurs Country Club, Nr. Snede kro, Odder Torv, Radio Djurslands (20 års jubilæum, Grenå), Rudkøbing torv, Rækker mølle bryghus, Smedekroen (Hals), Sæby torv, Søvind Kro, Vejen Torv, Vig forsamlingshus, Aakroen (Hadsten).

INGEN FESTER ER FOR SMÅ....
Jeg har flere års erfaring fra både små spillesteder, privat fester, byfester, Open-by-night og festivaller mv.
Dog påtages ikke opgaver af karakteren giro-413 og hjemmelavede sange.

Jeg har et moderne anlæg, som er egnet til at kunne spille på både små og større steder.
Ved hjælp af moderne teknik (ingen MIDI), hvor jeg synger og spiller guitar til, får man fornemmelsen af et helt orkester og I betaler KUN for én mand.'' og lydstyrken kan hurtigt justeres så den passer til lejligheden.

DISCOGRAFI:
2017: Da dagene fløj af sted
2017: Når det nok
2016: Hej du spillemand (single)
2015: På Afveje
2015: Kender I den om Rudolf? (single)
2014: Time To Wish Merry Christmas (single)
2014: Ghost Town
2013: Crazy 'bout You

Kontakt Shane Morkin

Kontakt Shane Morkin via formularen her, så vil Shane Morkin vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.