Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 3 dage

Sing It Back

Prisniveau

Kr. 13.000 - 19.000

Hjemby

Områder

Varighed

2x60 min, 3x45 min, 4x45 min

Profil

Sing It Back er et orkester med musikere der hver har en masse erfaring fra såvel privat-fester som festival scener.
Repertoiret har en bredde, som gør at uanset om det er et bryllup, en firmafest eller en 50 års fødselsdag, vælger vi numrene som festen har brug for!
Du har mulighed for, at have indflydelse på repertoiret og gøre din fest helt speciel.
Du får et underholdende, fleksibelt og professionelt 4 mands orkester der spiller kendte gamle og nye numre til en 100%-live koncert.

Læs mere...

Mere om Sing It Back

Hej Christian
Kan jeg får dig til at sætte nogle plakater op på Kolding Musikskole? Vi afholder en brass-workshop i Slesvigske Musikhus i Haderslev og vil gerne invitere gud og hver horn-ist til den. Hvis jeg kan få dig til at klaske 2 plakater op i relevante omgivelser, er det en kæmpe hjælp!
Kh Mads

Sing It Back er festmusik for enhver smag - både til mellemgulvet og dansegulvet. Repertoiret er et bredt og nøje gennemarbejdet udvalg af hits fra mange genrer.
Vi spiller sangene 100% live og balancerer derfor musikken, så numrene lyder godt til vores besætning af trommer, bas og guitar. Du får musik, spillet af et festligt og vellydende band med dygtige musikere.

Hvem er Sing It Back?
Vi er fire musikere der spiller i hele landet.
Vi er musikuddannede, lever af musik, undervisning og projektarbejde og har års erfaring i at spille til fester, private, firmafester, spillesteder og alverdens niche-projekter.
Vores forholdsvist lille sammensætning af instrumenter, er lige præcist nok til at give et klart, underholdende og levende lydbillede af de gennemproducerede hits, der ellers brager ud af hifi-højtalere i hele verden.

Fest løs!
Koncentrer dig om at holde din fest! Vi sørger det praktiske: lyd, lys og musik i pauserne. Du kan forud for festen fortælle os hvad du kunne tænke dig. Ønsker du nogle numre fra 60'erne, det nye nummer, som er på din Spotify-liste, et bestemt hit som passer ind i arrangementet, eller at synge en sang med os, for gæsterne...
Det du har i tankerne, kan vi højst sandsynligt få til at virke.

Dinnermusik
Vi får ofte forespørgsler på musik under maden. Søren og Anders står for det på hhv. guitar og bas. De akkompagnerer til fællessange, indslag og hvad de ellers formår at springe med på.
Kommer der pludselig et indslag, er de super dygtige og skylder gerne fra hoften. Det er dog ikke en selvfølge at de kan ALLE numre, festen måtte blive udsat for.
Koordiner gerne med Søren forud for festen og kom med titler, melodi, noder, akkorder, sådan noget nørdet noget, så han så vidt muligt kan forberede sig. Gerne minimum en uge inden festen.
Vi kan også arrangere anden musik under maden - hør mere om det.

Live Karaoke - Det er vi faktisk ret skarpe på…
Det er ekstraordinært, men til flere arrangementer har vi tilbudt muligheden for Live Karaoke, hvor festdeltagerne kommer på scenen og synger sange fra en liste med ca 80 sange. Der er meget forskelligt at vælge imellem og alle finder noget de kender.
Som eksempel på det scenarium - En kombination med Sing It Back som "opvarmning" i de første 45 minutter og så 2x45 minutter med Live Karaoke.
Hvordan det foregår? Kontakt os for en uddybende forklaring. Live Karaoke er noget vi gør på fast basis i andre band-sammenhænge.

Alt i alt
Du er sikret en fleksibel, professionel og åben tilgang til alle arrangementer af alle størrelser.
Fortæl os om, hvordan vi kan gøre dit arrangement helt specielt. Vi vil stræber efter at imødekomme dine behov, imens vi leverer kvalitets live-musik til din fest.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt Sing It Back

Kontakt Sing It Back via formularen her, så vil Sing It Back vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.