Svarprocent

40 %

Svartid

Inden for 503 dage

SMOG

Prisniveau

Kr. 6.000 - 15.000

Hjemby

Varighed

2x45, 3x45, 2x65 eller hvad I ønsker

Profil

SMOG består af fire unge fyre i slutningen af tyverne som, på trods af deres unge alder, alle har omfattende musikalsk erfaring. Et af bandets medlemmer har studeret musik i New York hvor han bl.a. har modtaget undervisning af musikere fra diverse Broadway shows samt folkene bag musikken til TV-serien ”Sex and the City”, og derudover har alle bandets medlemmer fungeret som undervisere på div. Musikskoler, folkeskoler, garder og kurser i Jylland og på Fyn.

Læs mere...

Mere om SMOG

SMOG har bl.a. været booket til et TV3 bryllup arrangeret af ”De Fantastiske Fem” (sendt tilbage i 2006), til div. firmafester, til singlefester i ”Det Bruunske Pakhus Fredericia” samt utallige privatfester

SMOG er et seriøst og professionel live-band, der har et bredt repertoire med alt fra danske 80er hits som ”Jonathan”, ”Jeg ved det godt” og ”Kom Tilbage nu”, til gamle klassikere samt de nyeste radiohits. SMOG spiller bl.a. musik af kunstnere som Lars Lilholt, John Mogensen, Tøsedrengene, Maroon 5, Robbie Williams, Rasmus Seebach, Lukas Graham, ABBA, Kim Larsen og Beatles. Kort sagt – musik for enhver smag.

Med SMOG får i en totalløsning hvor vi medbringer alt nødvendigt udstyr (inkl lys), så I kun skal koncentrere jer om at holde fest.
Skulle I derudover have ønske om, at vi spiller en bestemt sang som betyder meget for jer, gør vi naturligvis alt hvad vi kan for at efterkomme jeres ønsker.

Kontakt SMOG

Kontakt SMOG via formularen her, så vil SMOG vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.