Søren Pedersen

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Søren Pedersen

Prisniveau

Kr. 0 - 3.000

Hjemby

Varighed

1 time

Profil

Står du/ i og mangler noget hyggelig baggrunds musik til middagen til jeres næste fest? Så kan det være det er mig i leder efter! Med 6 års erfaring indenfor guitar er jeg klar til at gøre jeres fest lidt mere hyggelig med hhv. akustisk eller elektrisk guitar spil.

Halløjsa!

Mit navn er Søren, jeg er 18 år og jeg ELSKER at spille musik. Lige så længe jeg kan huske har jeg haft en speciel interrese for musiken. Jeg begyndte at spille guitar i 3. klasse, og siden da jeg været forelsket i instrumentet. Udover det har jeg også sunget, både solo men også i kor. I de seneste år er det også blevet til en del musical opsætningen, hvor jeg har fået erfaring med at optræde foran et større puplikum og ramme selv dem der sidder på bagerste række og hænger. Jeg har også lavet flere koncerter på min efterskole hvor jeg udelukkende har optrådt med musik sammen med et band (hvor jeg selvfølgelig havde nappet guitaren).
Jeg elsker at optræde foran folk, og at kunne se på folk at de nyder det jeg spiller for dem. Når først jeg kommer op på en scenen føler jeg mig med det samme hjemme, og jeg tror på at musik kan vægge stemninger og følelser i os som intet andet kan. Det er den følelse jeg gerne vil være med til at give til jer.

Jeg kan spille alt fra, spanske fingerspils stykker til dansk pop, til de helt gammle kendninger der fanger øret. Udover det er jeg selvfølgelig også klar på at give det skud, hvis der er nogle specifikke sange i kunne tænke jer.

Så hvis det lyder som noget for jer så skal i endelig ikke tøve med at kontakte mig, så kommer jeg og hjælper jer med at sprede lidt god stemning!

Kontakt Søren Pedersen

Kontakt Søren Pedersen via formularen her, så vil Søren Pedersen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.