Ida Iwan Sonne

Svarprocent

40 %

Svartid

Inden for 45 dage

Ida Iwan Sonne

Prisniveau

Kr. 0 - 5.000

Hjemby

Varighed

Det kan aftales;-)

Profil

Solosanger, med erfaring fra Danmark Har Talent, 5 års undervisning på musicalskole, solo-sangundervisning, og optrædener forskellige steder i landet til diverse konfirmationer og bryllupper.

Mit navn er Ida Sonne, og jeg er 13 år gammel, snart 14.
Jeg har sunget, siden jeg var helt lille, og det er noget, jeg stadig dyrker enormt meget.
For det meste, har jeg sunget sammen med min storesøster Sofia, som melodistemme, hvor hun har sunget andenstemme. Men da hun tager på udveksling efter sommerferien, tager jeg nu bare selv ud og synger:)
Vi deltog i Danmark Har Talent sammen i 2016 som " Sonne Sisters", og siden vores deltagelse har vi været ude og synge til både velgørenhedsarrangementer, konfirmationer, bryllupper og festivaler. Du/I kan eventuelt søge på Youtube, hvis du/I er interesserede..
Derudover, har jeg gået på en musicalskole, hvor jeg har sunget, danset og spillet skuespil: Og jeg har lært at udtrykke mig følelsesmæssigt - og det er noget, jeg bruger meget, i de sange jeg synger, udfra lyrik og i hvilken sammenhæng det er. Jeg synes det er vigtigt, at det ikke kun er en sang, men også at der ligger en historie bag den, og folk kan mærke det man synger!:)
Jeg var for nyligt ude og synge til et bryllup, og det var helt fantastisk. Jeg blev bedt om at synge “Du er” med Søs Fenger, og det fungerede helt vildt godt! Men ellers er jeg også klar på en udfordring og synge lige præcis det som du/I ønsker:)
Jeg vil rigtig gerne gøre folk glade, ved at gøre det jeg elsker allermest - nemlig at synge!
Skriv endelig, hvis du vil vide mere, for jeg vil rigtig gerne komme og synge til DIT arrangement!

Kontakt Ida Iwan Sonne

Kontakt Ida Iwan Sonne via formularen her, så vil Ida Iwan Sonne vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.