Soul Licks

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Soul Licks

Prisniveau

Kr. 7.500 - 25.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fra 1-3 timer

Profil

The Soul Licks er et soulband i topklasse, der leverer sprøde soulklassikere med et touch af blues og funk - fra Bill Withers til Amy Winehouse. Musikken leveres af fem erfarende musikere og en karismatisk kvindelig lead vocal. Sammen forstår de at levere dansevenlig musik for selv det kræsne publikum. Bandet tager både ud til store og små jobs og tilpasser repertoire og lyd til det enkelte arrangement.

Læs mere...

Mere om Soul Licks

Blå, bløde bluestoner og sexet, sydende soul. Kun en mand af sten kan side stille, når The Soul Licks står på scenen. Fem erfarende musikere danner rammen om Gros sprøde, bløde stemme, når de sammen fortolker en variation af klassiske og moderne soul- og bluesnumre.

Bandet består af Brian Sørensen på trommer, Lasse Wessel på bas, Claus Barfoed på keys, Rasmus Mazanti er bandets percussionist, og Bo Lynge står for de sprøde guitarsoloer. I front står den skønne og karismatiske Gro Kardel som bandets lead vocal.

The Soul Licks spiller soul- og bluesklassikere af blandt andre Bill Withers, Marvin Gaye og Sly and the Family Stone, men også nyere kunstnere som Amy Winehouse og Joss Stone. Bandet tager både ud til store og små jobs og tilpasser repertoire og lyd til det enkelte arrangement.

Kontakt Soul Licks

Kontakt Soul Licks via formularen her, så vil Soul Licks vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.