Spanget & Negro

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 timer

Spanget & Negro

Prisniveau

Kr. 5.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

1-2 timer

Profil

"Klassisk guitar og violin! Sikke de to instrumenter klæder hinanden! Og sikke Louise og Emilie klæder hinanden, når de let og ligetil spiller og skaber den skønneste stemning! Jeg har oplevet det – set det med mine egne øjne, hørt det med mine egne ører! De klassiske toner folder sig ud som alle regnbuens farver. Musikken har ordet! Og det er frydefuldt!” Torben Iversen

"Det lød vidunderligt, og I havde valgt nogle fantastiske sange..." 60 års fødselar

Vi har stor erfaring med at spille til især bryllupper, runde fødselsdage og receptioner, hvor vi som guitar- og violinduo sætter den musikalske ramme med smukke og stemningsfulde melodier. Som baggrundsmusik skaber vi en behagelig atmosfære for gæsterne, som vil blive husket længe efter at sidste tone er klinget af.

BRYLLUPPER:

Vi har et bredt repertoire, som spænder fra den klassiske til den rytmiske musik, hvor velkendte melodier blander sig med gæsternes snak, taler og sange. Spanget & Negro har også mulighed for at ledsage evt. sange der måtte komme fra gæsterne til festen, hvilket vi har gode erfaringer med, og det er dejligt for giveren af sangen, at der er opbakning at hente fra musikerne.

Vi kan spille ind og udgangsmusik til vielsen, dette får vi ofte forespørgsel på når vielsen foregår på mere utraditionelle steder, og det skaber prikken over i´et at musikken er levende og på niveau med de mange grundige forberedelser, som går forud for et bryllup.

Efter vielsen, kan vi skabe atmosfæren til festen eller receptionen, med smukke romantiske melodier.

Vi vil gerne opfylde jeres ønsker, hvis der er numre som betyder noget særligt for jer, så skriv til os, hvis I har nogle specifikke numre som I ønsker under vielsen, eller som skal være baggrundsmusik til festen efterfølgende.

Kontakt os, så vi sammen kan finde frem til en musikalsk ramme som passer til jeres store dag.

RECEPTIONER:

Spanget & Negro har stor erfaring med at spille til receptioner, og det er vores erfaring, uanset om der er få eller mange mennesker under en reception, så starter det med at musikken, sætter en smuk ramme.

Vi har god sans for at skabe den helt rigtige stemning, og holder øje med hvad der passer sig at spille i den givne situation.

Vi kan være behjælpelige med at ledsage sange, eller finde et specifikt nummer, f.eks. hvis man får kunder fra udlandet, og gerne vil lade dem føle sig velkommen, med at spille lidt musik fra deres hjemland, det betyder rigtig meget at få en sådan gestus, samtidig med at det er en diskret og fin måde at vise sin værdsættelse på.

Kontakt os, og lad os sammen finde ud af hvordan vi kan skabe den perfekte ramme og din reception, og lade gæster og kunder får en oplevelse de vil huske med glæde.

FØDSESDAGE:

Vi har stor erfaring med at spille til især runde fødselsdage. Både i form af at fødselaren booker os, men ligeså tit, at vi kommer i form af at være en overraskelsesgave. Her er det typisk børn/ægtefælle eller anden nær familie, som ønsker at give en gave, som er noget helt særligt, og som vil blive husket som noget ganske særligt. Her bliver der ofte valgt nogle numre som har en særlig betydning for fødselaren eller for relationen mellem giveren og fødselaren.

Hvis musikken til fødselsdagen ønskes som baggrundsmusik, har vi et bredt repertoire, som spænder fra den klassiske til den rytmiske musik, hvor velkendte melodier blander sig med gæsternes snak, taler og sange.

Spanget & Negro har også mulighed for at ledsage evt. sange der måtte komme fra gæsterne til festen, hvilket vi har gode erfaringer med, og det er dejligt for giveren af sangen, at der er opbakning at hente fra musikerne.

Kontakt os, hvadenten du er fødselar eller ønsker at give en anderledes fødselsdagsgave, som ikke kan byttes, men som modtageren med garanti bliver glad for.

Kontakt Spanget & Negro

Kontakt Spanget & Negro via formularen her, så vil Spanget & Negro vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.