Helle N

Prisniveau

Kr. 4.000 - 8.000

Hjemby

Varighed

2 timer inkl 1/2 times pause

Profil

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøgelsesjæger, Klarsynet Healer, Meditations lærer, Underviser, Livscoach.
Den røde hest der gik rundt i den lille landsby hvor jeg boede og var anderledes end de andre. Det var i mange år mine selv valgte livs-vilkår.
Min hverdag indeholder spøgelser og engle, og det er bare sådan det er.

Hvem er Helle N
Når jeg får det spørgsmål, så får jeg altid bare lyst til at sige: Helle N det er bare mig. Ja og hvem er jeg, jeg er en der som et ungt menneske voksede op med at se en hel masse som andre måske ikke lige så og sagde ting som i andres øre lød meget mærkeligt, og i dag er det blevet dertil at jeg heldigvis bare kan komme ud med alt det der er inde i min krop og som gerne vil ud. Jeg kan i kraft af mit arbejde som klarsynet healer sige hvad jeg ser og hvad jeg hører.
Jeg startede i 1998 selvstændig klinik som massør. Siden har mit arbejde udviklet sig som en spændende rejse ind igennem kroppens mange lag, og fundet frem til hvordan krop, psyke, celle og sjæl hænger sammen.
Den indsigt, viden og forskellige veje til at søge ind i kroppen, som jeg fik lært igennem mit arbejde med de mange indgangsvinkler til kroppen som jeg uddannede mig i, er en stor hjælp til forståelsen for hvad årsagen kan være til at kroppens uhensigtsmæssige reaktionsmønstre, til det at vores psyke kan reagere uden vi selv forstår hvorfor og til at være nysgerrig på om der skulle være en mulighed for at ændre på det ved at ændre på energien inde i kroppen via healing dybt inde i cellerne.
Måden jeg bruger mit klarsyn, i forbindelse med healing er, at jeg kigger ind i kroppen og videre ind i sjælen på det menneske der sidder overfor mig. Jeg kigger efter hvad der gemmer sig derinde af fastlåste energier og om der evt. skulle gemme sig gamle traumer fra dette liv og tidligere liv som kan stå i vejen for at klienten kan komme videre i den retning som klienten arbejder med. Det handler om at komme indtil den dybere liggende årsag til problemet, for at hjælpe klienten (dig) fri af de gamle mønstre. Fastlåst energi i krop og sjæl. kan være så massivt i sin struktur, at det inde i kroppen er som om den er fyldt op af beton. Den massive masse af ophobet energi gør at sjælen kan have følelsen af at der ikke er plads til den, føle sig indespærret i sin egen krop/sit eget liv uden mulighed for at agere.
Meditations grupper er i dag blevet en meget stor del af mit arbejde. I meditationsgrupperne arbejder vi med en helt speciel healings energi. Vi arbejder med Buddhas stærke krystalenergi, som jeg er kanal for. Healings meditation med de stærke krystalenergier giver en kraftig vibration i cellerne og løsner fastlåst energi. Krystal energierne er også et stærkt redskab til at heale gamle psykiske sår. Deltagerne på mine meditationshold og meditations workshops kalder den type meditation er at gå til selvudvikling, fordi med den specielle energi vi sætter i gang i kroppen, slipper deltagerne så mange spændinger, mange gamle fastlåste mønstre indeni, hvilket betyder at de kommer videre med dem selv, får brudt en masse mønstre og står stærkere som den de er i livet.
Min specielle måde at heale på, som jeg igennem mange år har udviklet på og fundet frem til giver jeg videre til andre. Jeg arbejder også med at uddanne andre til at blive Helheds Healere så de kan kigge langt og dybt rundt om andre mennesker så de kan lære hvordan at de kigger ind i kroppen og ser hvad der foregår derinde og hvor blokeringerne ligger.

Det var lidt om hvad jeg laver i min klinik.
Når jeg tager ud og holder foredrag handler det om at bringe det spirituelle, åndelige og okkulte budskab til lytteren så jordnært som muligt.
Først når vi ser det jordnært kan det gøres til et hverdags redskab.
Det er min mission med mine foredrag at gøre det til hverdags redskaber for os alle. Det mindsker ofte stress og gør livet sjovere at leve og udforske.
Alle mine foredrag er uden manuskript og direkte kanaliseret til publikum. Jeg taler frit fra leveren.
Jeg har mange års erfaring med at holde foredrag. Blandt andet har jeg holdt foredrag på den store sundheds messe i Øksnehallen i København, på messen Mystikkens univers på Østerbro i København og på helsemessen på Gram slot.
Et foredrag som altid vækker stor glæde er:

MIt liv med engle og spøgelser:

Foredrag:
Mit liv med engle og ”spøgelser”

Hvordan er det at leve et ”helt almindeligt liv” når, hverdagen er fyldt med ikke fysiske væsener.
En fortælling om mit liv, fra helt lille, hvor det at tale med engle ”bare” var noget jeg gjorde.
Hvad er engle, har vi alle en skytsengel, og hvorfor … ?
Er spøgelser sjæle der vandre ? eller er det noget helt andet …. ?
I løbet af foredraget vil jeg, også komme med fortællinger fra mine mange ture på ”jagt” efter spøgelser og urolige elementer, der kan drille i husene.
Jeg er meget åben for spørgsmål under foredraget, så lytterne kan få svar på de spørgsmål de bærer på og/eller som dukker op under foredraget.
Varighed 2 timer inkl 1/2 times pause.

Et andet forslag til et foredrag kan også være:
Et foredrag til eftertænksomhed:

Kunsten at leve livet - Kærligt og Ærligt

At leve livet med frihed til at være glad og tilfreds - det er en balance gang.

Vægtskåle der konstant skal reguleres med valg, indre dialog med positiv energi og aftaler/vilkår der skal placeres for at balancen bliver genfundet og etableret.
At leve de sande værdier.
* Den indre kritiker.
* Hvilken grundfølelse er mine valg baseret på?
* Hvordan gøres det i en travl hverdag?
* Læren om den indre dialog´s stærke kraft.
Dette og meget mere er nogen af emnerne jeg berører under dette foredrag.
Jeg elsker dialogen med publikum, og åbenhed glæder mig og udvider foredraget til at passe til publikum.
Varighed 2 timer inkl 1/2 times pause

En 3. mulighed kan også være dette foredrag:
Størst af alt er kærligheden
Sværest af alt er kærligheden til mig selv.

Hvordan elsker jeg mig selv?
At elske er:
* Accept * Respekt * Ligeværdighed
Hvordan gør jeg alt dette?
Om den indre dialog der er så dygtig til at holde mig på afstand af kærligheden til mig selv.
Den indre kritiker der synes den passer på mig, og med tiden er blevet alt for stor og styrende.
Hvilke mekanismer står i vejen sjæleligt for at jeg kan komme dybere ind i kærligheden til mig selv.
Hvilken påvirkning har tidligere liv på at jeg kan få kontakten til min dybe egen kærlighed?
Kærligheden til mig selv er den største frihed jeg kan leve og hvordan får jeg meget mere af den i mit liv.
Foredraget kan bookes med eller uden 1/2 times hjerte meditation. Meditationen vil alle kunne deltage i - med eller uden erfaring.
Varighed 2 timer inkl. 1/2 times pause.

Der er også den mulighed at du/i har et emne inden for det sprituelle som i gerne vil have sat ord på, og så sætter vi overskriften ud fra det.
Det skal naturligvis ligge indenfor mine kompetancer, mon ikke vi finder ud af det sammen.
Spørg gerne om andre muligheder end det som er nævnt her.

Kontakt Helle N

Kontakt Helle N via formularen her, så vil Helle N vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.