Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Sunny Cagara (Stand-up)

Prisniveau

Kr. 12.500 - 35.000

Hjemby

Områder

Varighed

25-35 min

Profil

Stand-up komiker/tryllekunstner Sunny Cagara leverer et underholdende og sjovt show, hvor han bringer trylleri ind i stand-up. Du kan være sikker på humoren er høj og magien er fantastisk. Denne kombination resulterer helt sikkert i et grinende og underholdt publikum, som helt sikkert vil have noget at snakke om langt frem i tiden.

Læs mere...

Mere om Sunny Cagara (Stand-up)

Sunny var på tour med hans show "Rullet og bedraget" i 2015, hvor han havde stor succes og fik meget ros. Der har efterfølgende været forespørgsler på en ny tour da publikum gerne vil se mere tryl og stand-up:) Sunny har god erfaring med at nå ud til alle i publikum med hans fortryllende show som han serverer med en god portion humor:-)

Sunny underholder til alle slags arrangementer. ( Prisen varierer afhængig af antal gæster, sted og setup ) Der er show priser op til 35.000 kr. Dette er i firmaregi, hvor setuppet er større.

Kontakt Sunny Cagara (Stand-up)

Kontakt Sunny Cagara (Stand-up) via formularen her, så vil Sunny Cagara (Stand-up) vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.