Sweet Burlesque

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 9 timer

Sweet Burlesque

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Dette afhænger af arrangementet men vores standard show varer 12 minutter

Profil

Oplev Sweet Burlesque gruppen til din næste firma fest og få en uforglemmelig oplevelse, når danserne fra Sweet Burlesque indtager scenen med glamour, glimmer og masser af tease. Gruppen har lavet mere end 200 shows bl.a. for Northside festivallen, CPH Jazz fesival, Carlssberg og mange flere og hvert show er præget af humor, kvalitet og sensuelle bevægelser der er Las Vegas værdig!

En forførende gruppe af Burlesque dansere, der med sin kunstneriske, satiriske og sexede form tager dig med til et show i bedste vintage pinup-stil.
Burlesque genren startede oprindeligt i 1860’erne, hvor Burlesque shows var en kombination af satire, performance art og vovet underholdning. Siden er genren blevet kendt som løssluppen og handler om at bryde de sociale normer i vores samfund. Sweet Burlesque tager afsӕt i denne tankegang dog med en øget grad af finesse og elegance, der indleder til en mere teasende og forførende tilgang, deraf navnet Sweet Burlesque.
I 2013 medvirkede Sweet Burlesque Showteam for første gang pa live TV i dokumentaren ’Lev stӕrkt – Drifter’ på Dr2, og dette blev springbrӕt for gruppens succes og et nyt kapitel begyndte!
Siden da har showgruppen bl.a. optrådte på Northside festivallen 2017 og 2018, Copenhagen Jazz Festival, Burlesque Idol UK, Bremen Teateret, Nørrebro teateret, Skuespillerhuset mfl. samt vӕret startskuddet på flere konferencer og firmafester for nogle af landets største virksomheder herunder vejdirektoratet, KIA mfl. Derudover har Sweet Burlesque optrådt adskillige gange som et af hovednumrene ved landets største afholdte Burlesque fester, Grotesque Burlesque Copenhagen.

Veludførte koreografier og sceneshow, top underholdning, teasende samt smukke kostumer er hele essensen af Sweet Burlesque. Passionen og fremdriften i gruppen vil give publikum en uforglemmelig oplevelse og en følelse af at blive sat tilbage i 1920’ernes ӕstetik. blandet med et moderne twist. Det bliver uden sammenligning både sexet, glamourøst og morsomt, når Burlesque danserne fra Sweet Burlesque, gør deres entre på scenen.

Kontakt Sweet Burlesque

Kontakt Sweet Burlesque via formularen her, så vil Sweet Burlesque vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.