Tobias Fensløv & Take-Two

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 3 dage

Tobias Fensløv & Take-Two

Prisniveau

Kr. 7.000 - 30.000

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale

Profil

Fuld tryk på dansegulvet og smagfuld og behagelig musik under middagen / til reception. Professionelle og uddannede musikere. Med Take-Two får man musik der er skræddersyet til lejligheden: Take-Two har et stort repertoire af nye og gamle hits fra den danske og internationale scene, og ud fra kundens ønsker sammensættes musikken, så det passer helt perfekt til arrangementet. Fås også som trio eller band til større fester.

TAKE-TWO DUO:
Selvom der kun er to musikere på scenen når Take-Two duo spiller op, er det forbløffende så meget lyd man får for pengene. Det lyder som om det er et stort band der spiller, og man tror ikke sine egne øjne når man ser, at kun to mand kan få så meget gang i festen. Hør lyddemoen - det er sådan det lyder når Take-Two duo spiller LIVE!

DANS:
Take-Two duo har et stort repertoire af kendte hits fra den danske og internationale scene. Take-Two sammensætter dansemusikken efter kundens ønsker, så festen bliver en sikker succes. Ingen kan sidde stille når Take-Two duo fyrer op under dansegulvet og skaber en fest man vil huske.

MUSIK UNDER MIDDAGEN:
Nyd den skønne stemning af LEVENDE musik under spisningen med behagelig og afdæmpet musik, tilrettelagt ud fra kundens ønsker. Lydniveauet er altid passende, så gæsterne uden problemer kan tale sammen og nyde maden, musikken og selskabet. Take-Two akkompagnerer gerne til evt. fællessange undervejs.

TRIO ELLER BAND
Take-Two fås også som trio eller band til større arrangementer.

Kontakt Tobias Fensløv & Take-Two

Kontakt Tobias Fensløv & Take-Two via formularen her, så vil Tobias Fensløv & Take-Two vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.