Tempo Tunes

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 4 dage

Tempo Tunes

Prisniveau

Kr. 9.000 - 45.000

Hjemby

Varighed

3 x 45 min. (evt. med 45 minutter ekstra)

Profil

TEMPO TUNES er et band der skal ses og høres live! Et kopiorkester der fortolker de største pop-hits med et rocket ”twist” og dermed spiller for både poptøsen og rockdrengen. Tempo Tunes leverer et energisk og udadvendt liveshow, sætter en ære i at skabe en fest fra scenen og inviterer hele publikum med til sang og dans til den lyse morgen.

Med afsæt i den moderne popmusik understreger Tempo Tunes den musikalske forankring i rockmusikken. Nik & Jay, Medina, Take That, Rasmus Seebach, og mange andre udsættes for gyngende guitarsoli, tunge trommebeats og elegante tangent-tosserier. I midten genfødes de sidste 30 års største pophits i en ny form hvor både rockelskeren og P3-lytteren forkæles. Med lige dele respekt for originalen og musikalsk vanvid bevares genkendelige omkvæd og kernen af de sange alle kender og synger med på – samtidig med, at indpakningen udskiftes for at tilfredsstille den fandenivoldske urkraft indeni os alle: rockmusikken.

Tempo Tunes er en sprængfarlig sammensætning af rockmusik, popmelodier, fænomenalt humør, fantastisk energi og musikalsk nærvær – en oplevelse man ikke kan gå glip af, i sin jagt på festens musikalske højdepunkt.

Kontakt Tempo Tunes

Kontakt Tempo Tunes via formularen her, så vil Tempo Tunes vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.