Tennessee Plates

Svarprocent

80 %

Svartid

Inden for 18 dage

Tennessee Plates

Prisniveau

Kr. 12.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

2x60 / 3x45 min. (Kan udvides med musik under middagen til en udvidet pris)

Profil

Tennessee Plates er en efterhånden legendarisk nordjysk trio, som har 16 år på bagen. Trioen har to plader i rygsækken og har desuden et stort publikum i det sydlige Sverige og Norge. Trioen er kendt for at lave årets fest på Jakobs Café i Skagen under Skagenfestivalen, hvor publikum danser på bordene. Her er der garanteret et højt musikalsk niveau og en oplagt trio.

Trioen kan også udvides til kvartet, hvor vi medbringer den danske verdensklasse pianist - Martin Jønsson (Johnny Madsen, Ivan Pedersen, Peter Belli mm.).
Vi har et KÆMPE repetoire, der indeholder over 300 sange. Det er sange fra kunstnere som Rasmus Seebach, Bryan Adams, Coldplay, Kim Larsen, Robbie Williams, Sebastian, Bruce Springsteen, ABBA og MANGE flere.....
Trioen medlemmer har desuden spillet med folk som Rugsted/Kreutzfeldt, Ivan Pedersen, Anders Blichfeldt, Ester Brohus mm.

Kontakt Tennessee Plates

Kontakt Tennessee Plates via formularen her, så vil Tennessee Plates vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.