The Beach Berserkers

The Beach Berserkers

Prisniveau

Kr. 7.000 - 20.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 X 40

Profil

Instrumental rock ‘n surf – LIVE! Lyden af bølger, endeløs sommer, spaghettiwesterns, spioner og superhelte – plus en vigtig knivspids Nordic Noir. Fra elegant stemningsskaber til det sydende dansegulv.

Rocken bliver genfødt og genopdaget, når The Beach Berserkers fremfører den hæderkronede genre instrumentalt med både surfy energi og skandinavisk melankoli.

The Beach Berserkers skaber en eksklusiv sound præget af ‘the yesteryears’ nænsomt bragt op til moderne tider – og giver herved publikum en oplagt mulighed for at genopdage, præcis hvorfor rocken regerede i over 50 år. Og hvorfor var det så? Fordi rocken er ærlig, autentisk og fuld af kraft og følelse.

Et liveshow med The Beach Berserkers bliver nøje tilpasset anledningen. Er der brug for det store udtræk, volumen og dans på bordene – eller er det mere på sin plads med diskret californisk coolness? The Beach Berserkers sammensætter sætliste og udvælger slagtøj og forstærkere, der matcher omgivelser og publikum perfekt.

Koncerterne bygger på bandets egne glansnumre spædet op med udvalgte surf- og instrumental-klassikere såsom Misirlou, Wipeout, Rumble og Pipeline. Masser af Tarantino, skumsprøjt, 007 og tørre vindhekse! Sideløbende med musikken afspilles stemningsskabende videooptagelser fra Californien og omegn.

Bandet udsendte i foråret 2023 debutalbummet ’Revenge of the Skinny Fat Silverback’, som er tilgængeligt som LP, CD, digitalt download og streaming.

The Beach Berserkers er en kvartet bestående af guitaristerne Jesper Kaltoft Vind og Svend Amstrup Jeppesen, trommeslageren Ole Jeppesen og bassisten Kristian Pødenphant Lund.

Kontakt The Beach Berserkers

Kontakt The Beach Berserkers via formularen her, så vil The Beach Berserkers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.