The Copenhagen Jazz Group

The Copenhagen Jazz Group

Prisniveau

Kr. 12.000 - 16.000

Hjemby

Varighed

2 x 45 min. eller 3 x 45 min.

Profil

The Copenhagen Jazz Group er et meget underholdende orkester, som består af 6 erfarne musikere fra det danske jazzmiljø, som spiller en festlig blanding af swing, blues, bossa og latin, og nye arrangementer af kendte jazzevergreens, og altid med en fantastisk medrivende og smittende spilleglæde.
Vores repertoire spænder fra kompositioner af Cole Porter, Nat King Cole, Billie Holliday og Jobim til Diana Krall og Lady Gaga, og er altid tilpasset til det enkelte arrangement.

The Copenhagen Jazz Group har de sidste år spillet rundt i store dele af Danmark, på jazzklubber, spillesteder, festivaler, i danske biografer og til private fester og receptioner.

Line Up: Marianne Cæcilia Eriksen (saxofoner, fløjte), Karoline Leistiko (vokal), Randi Holum (trompet, flygelhorn), Henrik Mathiasen (kontrabas) Steffen Bruun (guitar), Thomas Metcalf (trommer).

Kontakt The Copenhagen Jazz Group

Kontakt The Copenhagen Jazz Group via formularen her, så vil The Copenhagen Jazz Group vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.