the wedding smashers

the wedding smashers

Prisniveau

Kr. 3.000 - 7.000

Hjemby

Områder

Profil

gøre jeres fest til noget helt særligt
vi er The wedding smashers, en dynamisk duo bestående af DJ Opera Singer og DJ Ad Libitum. Vi er to unge mennesker, med en kærlighed til musik DJ’ing og bryllupper.

vi kan tilbyde et diverse sortiment af musikalsk underholdning. der vi har erfaringer med at DJ’ing på diverse københavnske klubber, f.eks Jolene og Ved Siden Af.
Udover at være DJ, er DJ Opera singer også en klassisk trænet Opera sanger (sopran) og kan derfor både tilbyde klassisk opera og live sang. Vi kan tilbyde klassisk musik til ceremonien og fest musik til efter festen.
Vi er dog ikke kun interesserede i brylluper, vores passion ligger i bund og grund i kærlighed og sammenhold. Vi tilbyder derfor også underholdning til bla.a (fordi der skal også være plads til andre ting) julefrokoster, konfirmationer, firmafester og skolefester.
Vi er professionelle og punktlige mennesker der tager vores job meget seriøst.
Vores business model er at lave en set plan for live musik og/eller DJing til enhver lejlighed og vi foretrækker også at kende til vores gigs præferencer og festens stemning på forhånd så vi kan lave en sætliste der er helt rigtig til dem.

Kontakt the wedding smashers

Kontakt the wedding smashers via formularen her, så vil the wedding smashers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.