The Badgers

Svarprocent

40 %

Svartid

Inden for 65 dage

The Badgers

Prisniveau

Kr. 7.000 - 25.000

Hjemby

Varighed

Max. 5 timer - længere kan aftales

Profil

Band bestående af 6 medlemmer fra Hobro og omegn, spiller alle genrer - dansk og engelsk, gammelt og nyt - til enhver begivenhed; vi arbejder sammen med kunden for at opfylde eventuelle ønsker. Pris varierer alt efter lokation samt varighed. Spiller til alt - bryllupper, privatfester og offentligt. Kvindelig sanger er del af bandet.

The Badgers er et festband fra Hobro. De går alle i klasse sammen og spillet sammen i et par år. De har siden opstart spillet både til ungdomsfester, bryllupper, privatfester, offentlige koncerter samt for velgørenhed - The Badgers er blandt andet blevet omtalt flere gange i Hobro Avis. De har desuden spillet på natklubben Buddy Holly i Hobro flere gange.
Bandet holder til i Ishusets øvelokaler som ligger centralt i Hobro i Bies Have. De har et tæt samarbejde med foreningen Ishuset LIVE.
The Badgers kan selv bringe al udstyr (PA, lys og baggear) til arrangementer i alle størrelser. Bandet kan også bookes i forskellige størrelser - kvindelig sanger er desuden muligt at medbringe.

Kontakt The Badgers

Kontakt The Badgers via formularen her, så vil The Badgers vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.