Flemming Tiro Lund - Hypnose

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 dag

Flemming Tiro Lund - Hypnose

Prisniveau

Kr. 4.000 - 10.000

Hjemby

Varighed

90 min

Profil

Det kan siges om Flemming, at der har været en rød tråd i hans liv – at give og at have mennesket i centrum. Der er ikke noget af det, han beskæftiger sig med, eller fortæller andre, som han ikke selv har prøvet. Det er kendetegnende for Flemming, at han typisk er gået modsat til værks end forventet. Han gør det først, og så bygger han teorierne på senere. Som han siger, så kan han ikke regne med en mand, der har læst en bog og fortæller at han nu er ekspert i området.

De forskellige foredrag er:

Teamcoaching (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
Dette foredrag, som også kan være et kursus, er når du ønsker at påvirke din virksomhed, afdeling, klub, forening eller din bestyrelse, til at alle kan se deres andel af den succes I sammen må ønske. Hvordan din persontype har indflydelse på resultatet. Essensen af foredraget vil ud over i foreningen, også kunne bruges hjemme i ægteskabet, i familien, på dit arbejde. Det er en del af personlig udvikling!

På foredraget vil du få redskaber til:
o At kendte dig selv endnu mere!
o At minimere risikoen for misforståelser!
o At maximere muligheden for succes!
o At din kommunikation blev forstået endnu mere!
o At forstå dine og andres adfærdsstile!
o At få indsigt i hvad du kan med fordel nedtone eller fremelske, for at sikre succes for dig og dine omgivelser!
o At konfliktløse!

Der vil være et par spændende praktiske øvelser i løbet af foredraget.

Mine færdigheder, jeg bringer ind i foredraget, er:
Certificeret DiSC PersonProfil instruktør, ved DiSCOVER
Coach uddannet ved Attractor, Rambøll
TWI Job Relation / Konflikthåndtering
Certificeret TWI Jobinstruktør, v/Amerikanske institut Training Within Industry
HR Senior Manager (tidligere på LEGO) – trainingspecialist
Uddannelse som Sports-mental-coach
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Få det bedste ud af dit talent! (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
Kan du ikke få vendt rækken af nederlag, til sejre og succes? Vil du vide hvordan du får maksimalt ud af dit talent, så det slid du gør i trænings-lokalet, giver det resultat som du ønsker! Så vil du blive meget positiv overrasket over, hvad hypnose eller coaching kan gøre for dig!

Flemming Tiro Lund vil holde et foredrag, hvor du som sportsmand, får redskaber til at få det bedste ud af dit talent. Og hvordan du allerede starter NU, straks efter foredraget! I 2017 har der været tilknyttet 25 elitesportsfolk til Flemming, som han har succesfuld arbejdet med!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Hypnose og Coaching - en mulighed, hvor sminke og makeup ikke kan komme ind. (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
”Man kan jo altid give ham noget pænt tøj på…” er blevet sagt om mange, og måske mest for sjov. Langt de fleste kvinder er gode til at klæde sig smukt, sætte håret flot, lægge en fascinerende makeup, træne kroppen og finde en grimasse der kan passe. Mændene følger også godt med, hvad angående tøjet, eller også vælger de at gå helt den anden vej, hvor unge mænd måske vælger en tøj- og hår-stil, der adskiller sig voldsomt fra mængden, eller også træner de sig store og stærke. Men når vi sidder nøgne i mørket, så er der desværre rigtig mange, der stadig kæmper med et dårligt selvværd – hvornår har du sidst trænet fitness for tanker og sind?
---------------------------------------------------------------------------------------------------

TIRO® Sidemandsoplæring – Timelønnen er ikke høj nok i Danmark. (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
Måske er det påstanden, der får nogen til at ryste på hovedet. Men når jeg ser på den måde vi træner og overfører viden i dag, så er der bestemt muligheder der skal afprøves, inden produktionsvirksomhederne sender fabrikkerne til lavlønsområderne. Jeg er sikker på, at du har prøvet, at indføre noget nyt i din virksomhed, og så senere måtte konstatere, at medarbejderne blot forsætter med de gamle metoder. Der er bestemt ikke noget galt med dine medarbejdere og der er heller ikke noget galt med den opgave du vil indføre. Der er bare sket ændringer i kulturen på arbejdspladsen.
Med TIRO® Sidemandsoplæring bliver træningen motiveret, leveret og modtaget. TIRO® Sidemandsoplæring er en træningsmetode, som er baseret på kendte metoder inspireret af militærets træning, sportens verden samt fra mine 30 år i industrien, bl.a. via min TWI Jobinstruktion certificering. Og det hele er understøttet af mere moderne træningsteorier samt tilpasset den danske kultur!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lederskab eller leadership. 5 STEP i ledelse – hvor hører du eller din chef til? (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
Du er ansat som leder - Du udfører IKKE lederskab! Dette er desværre fakta om langt de fleste ledere. Medarbejderne følger dine anvisninger fordi de skal, fordi du har højere rang end dem. Det er STEP 1 i ledelse – og du ved om du hører til denne gruppe, hvis du kigger ud på P-pladsen præcis på det tidspunkt, hvor dine medarbejdere har fået fri, og ser, at bilerne er på vej hjem med dem. Medarbejderne står nu i kø ved udgangen og din første tanke er, ”Hvordan kan de forlade bygningen så hurtigt, uden at der er brandalarm?”
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stresskampen eller raskhedssikring – Vi er alle potentielle stress-bærer, spørgsmålet er om du vil tage den kontrollerede udgave eller om du vil tage kaos? (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
Hvad koster det for virksomheden, når den loyale medarbejder ikke kommer på arbejde som planlagt – og når der går 1½ år før medarbejderen kommer på fuld tid igen – HVIS altså medarbejderen kommer tilbage? Hvad skete der i mit liv, da jeg blev hjemme? Hvad kan du gøre for en kollega eller ven? Vi er alle potentielle stress-bærer, spørgsmålet er om du vil tage den kontrollerede udgave eller om du vil tage kaos?
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arbejdsglæde – noget vi tager patent på i Danmark – Hvad får vi ud af at skrue den yderligere op? (90 min / 0 - 20 deltagere 4000 kr. / 20 - 50 delt. 7000 kr. / >50 delt. 10000 kr.)
Jeg er sikker på, at vi i Danmark har en høj arbejdsglæde, men er vi egentligt klar over, hvad det er vi vinder ved det, og kan vi få mere ud af det? Og selvom arbejdsglæden er stor, så er der stadig nogen der tænker: Ja ja, jeg får penge for at arbejde og ikke for at se glad ud eller for at sikre godt humør på mine kollegaer. Hvad med, at vi flytter Workbalance fra kun at være et ord, til at blive en handling der giver resultat for virksomheder OG for medarbejdere?

Kontakt Flemming Tiro Lund - Hypnose

Kontakt Flemming Tiro Lund - Hypnose via formularen her, så vil Flemming Tiro Lund - Hypnose vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.