Tomsen Tonajt

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 10 timer

Tomsen Tonajt

Prisniveau

Kr. 2.500 - 8.000

Hjemby

Varighed

2 - 7 timer

Profil

Tomsen Tonajt leverer levende musik med sang og tangenter til enhver lejlighed såsom: reception, fødselsdag, konfirmation, bryllup, julefrokost, værtshus, restaurant, firmafest, festival, marked og byfest. Altid veloplagt med glimt i øjet og leveret med professionelt lyd og lys.

Bag det lettere kække kunstnernavn Tomsen Tonajt finder du Mikkel Ollerup Tomsen. En dygtig og engageret keyboardspiller og sanger med over 25 års erfaring på landevejen, hvor der er spredt glæde, sang og dans til alverdens arrangementer.

Repertoiret spænder vidt fra behagelig og afdæmpet dinnermusik med evergreens, viser, easy listening, jazz og pop. Skal der danses og synges med sættes tempoet op med hits fra både ind- og udland (Tommy Seebach, Grand Prix klassikere, TV2, Kim Larsen, Rasmus Seebach, Andreas Odbjerg, Tobias Rahim, Blæst, Medina, Pet Shop Boys, ABBA, Minds Of 99 m.fl.). Tomsen Tonajt rammer både unge og ældre med sit brede repertoire fra 1970'erne og frem til i dag.

De seneste 15 år har Mikkel i øvrigt stået i spidsen for den populære månedlige Blue Monday Blues Jam på Musikhuset Dexter i Odense. I rollen som tovholder og konferencier sørges for at både publikum og musikere føres trygt gennem aftenen.

Ring eller skriv for at høre nærmere - vi glæder os til at levere underholdning i høj kvalitet til dig!

Kontakt Tomsen Tonajt

Kontakt Tomsen Tonajt via formularen her, så vil Tomsen Tonajt vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.