Book trompetist i Midtjylland her

4.9

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.900
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

TROMPETISTEN ALEX MADSEN, KONSERVATORIEUDDANNET OG RUTINERET, SPILLER MORGENFRISK TIL MORGENSANGEN + ET HELT SPEC. FESTSTEMNINGS INDSLAG - SANGB...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld/sølv-bry...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 900 - 2.300
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen med alt, hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som firmaer, unge som gamle.

Portalens formål er at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere , så danskere, som er på jagt efter den perfekte musik og underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, kan lede efter det de søger ét sted og det uden, at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau men portalen, der samler valgmulighederne. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der oven i købet kommer igen og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Udvalget dækker fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Tillige har vi et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor rigtig mange relevante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube samt en blog med gode ideer og inspiration til alt indenfor events og fester. Vi har også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at aftale særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du kan indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres arrangement. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter en trompetist i Midtjylland eller du er en artist, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.