Find trompetist i Jylland her

5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Sebastian Hahn

Jeg hedder Sebastian Hoelgaard Hahn, og jeg er pianist. Jeg spiller hyggelig, stemningsskabende musik. Mit repetoire spænder bredt fra popmusik og ...

Hjemby
Ringkøbing
Prisniveau
Kr. 1.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Alex Madsen

KONSERVATORIEUDDANNET TROMPETIST SPILLER TIL MORGENSANGEN - OG KRYDRER DEREFTER STEMNINGEN VED KAFFEBORDET MED ET POPULÆRT INDSLAG ( ...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen, hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for erhvervsarrangementer såvel som privatpersoner, børn som voksne.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været formålet med denne portal lige fra begyndelsen, og det således, at danskere, som leder efter fuldendt underholdning og musik indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen medfører ekstra gebyrer til administration etc.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau men i stedet bookingportalen, der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet YouTube og en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af personer, der følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever en øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du leder efter en trompetist i Jylland eller du selv er kunstner, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 klare grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.