Find trompetist i Nordjylland her

4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks mest spændende og største portaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som virksomheder, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for spændende entertainere har været idégrundlaget med portalen lige fra starten, og det , så folk, der leder efter den helstøbte musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden, at det fører til ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle mulighederne. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til dygtige foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Vi har derudover et bredt udvalg af bands og musikere indenfor alle interessante genrer, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag Eventzonen.dk, og Mogens har stor erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er desuden også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du selv er artist eller leder efter en trompetist i Nordjylland, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.