Book trompetist tæt på Skive her

5.0

Alex Madsen

TROMPETIST RUTINERET OG MED UDDANNELSE FRA DET JYSKE MUSIKKONSERVATORIUM, BOPÆL: RØDDING VED VIBORG SPILLER SOLO TROMPET TIL MORGEN...

Kategori
Hjemby
Viborg
Prisniveau
Kr. 1.200 - 2.400
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.9

Morgenmusikeren Birger Jepsen

Til sølv- og guldbryllup kan jeg engageres solo, eller som 2-3 mands band, således at morgenmusikken klinger flerstemmig.
Til kirkebryllup m.v. s...

Kategori
Hjemby
Nibe
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Morgensang med Messingklang

Morgenmusik til kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup og alle de andre bryllupsdage der fejres. Vi leverer også gerne underholdning til den runde...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.7

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
En af Danmarks meget interessante og store bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk, hvor man kan finde alle betydelige genrer indenfor god underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som firmaer, voksne som børn.

Idéen bag bookingportalen er at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere således, at danskere, der søger efter perfekt musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får alt samlet ét sted, og uden at en booking resulterer i yderligere gebyrer til administration etc.. Eventzonen er ikke et bookingbureau men portalen, der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage for at booke dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Det er Mogens Birk, der er idemanden bag bookingportalen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk er mere end samlingspunktet, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Der er desuden et stigende antal besøgende på Facebook, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når der bookes igennem Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har du også muligheder for i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er artist eller du er på jagt efter en trompetist i nærheden af Skive, skal du vælge Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.