Book trompetist tæt på Sommersted her

4.9

Knudsen og Karlsons morgenmusik

Humørfyldt og top professionel morgenmusik. Vi medbringer sange og godt humør. Vi er begge uddannede fra musikkonservatoriet.
Vi spiller til enhve...

Kategori
Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.400 - 3.000
Vis kunstnerprofil
5.0

trom-peter

Jeg er uddannet trompetist fra det Jyske Musikkonservatorium og spiller regelmæssigt til Bryllupper, Begravelser og Bisættelser; men også morgenmus...

Kategori
Hjemby
Sønderborg
Prisniveau
Kr. 1.500 - 3.000
Vis kunstnerprofil
4.8

Rasmus Mikkelsen

Rasmus er en erfaren trompetist, der igennem årene har spillet til mange forskellige arrangementer. Han har især stor erfarenhed med at spille til ...

Kategori
Hjemby
Vissenbjerg
Prisniveau
Kr. 800 - 2.000
Vis kunstnerprofil
4.8

trompetjesper

Konservatorieuddannet trompetist spiller til morgensang ved sølvbryllupper, guldbryllupper og lignende.
Jeg spiller også til bryllupper, events, f...

Kategori
Hjemby
Herning
Prisniveau
Kr. 800 - 3.600
Vis kunstnerprofil
4.9

Ole Rosendal

Smukt trompetspil til morgensangene.

Vær sikker på en vellykket start på dagen, når sølv / guld brudeparret skal fejres.

Smukt trompetspil ti...

Kategori
Hjemby
Silkeborg
Prisniveau
Kr. 1.000 - 1.200
Vis kunstnerprofil
4.6

Trut og Hiv

Vi er 2 konservatorieuddannede musikere, der spiller på trompet og harmonika, en besætning vi har god erfaring med til morgensang ved guld- og sølv...

Kategori
Hjemby
Aarhus
Prisniveau
Kr. 1.100 - 2.300
Vis kunstnerprofil
5.0

Tristan Button

Jeg tilbyder trompetspil af højeste niveau til alle lejligheder. Hvis det er en enkelt musiker til at støtte morgensang eller en større ensemble ti...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 1.250 - 8.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Asger

Spiller keyboard og guitar og under middagen underholdes med panfløjte, trompet, ukulele m.m.
Spiller både til fester og på værtshuse.
Dinnermusi...

Kategori
Hjemby
Randers
Prisniveau
Kr. 3.000 - 7.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest spændende bookingportaler med kort sagt alle typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som firmaer, gamle som unge.

At skabe samlingspunktet for spændende entertainere har været idéen med denne portal fra begyndelsen, og det således, at folk, på jagt efter ideel musik & underholdning indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker vores underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra cirkusartister og -klovne til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor alle spændende kategorier, lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag bookingportalen, og Mogens har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. At skabe landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et community på Facebook, der hele tiden vokser, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt du husker, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se dine optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du søger en trompetist i nærheden af Sommersted eller du selv er en artist, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.