Ubudne Gæster - Impro comedy

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Ubudne Gæster - Impro comedy

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 min

Profil

⭐️ Har erfaring fra over 300 optrædener
⭐️ Har vundet 2. Plads ved DM i impro comedy
⭐️ Har optrådt på Comedy Zoo, Warbergs comedy club, Teater Play og mange flere
⭐️ Hvert show er fuldstændig unikt
⭐️ Showet skabes på stedet ud fra publikums input.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Ubudne Gæster - Impro comedy

Ubudne Gæster leverer tempofyldt og punchline-baseret impro comedy. Alt hvad der sker under showet er fuldstændig uforberedt og opfindes på stedet ud fra publikums input. Det betyder, at hvert eneste show er unikt og kan skræddersys til netop dine behov. Impro comedy egner sig perfekt til bl.a. firmaarrangementer, konfirmationer eller blot som underholdning til festen.

Et show med Ubudne Gæster er typisk sammensat af en række komiske impro-scener, der alle er inspireret af publikums forslag. I hver scene indlægges forskellige benspænd eller regler, som spillerne skal overholde til stor morskab for publikum. Formatet kendes bl.a. fra tv-programmerne "Rundt på gulvet" og "Hatten Rundt". En aften med Ubudne Gæster er hæsblæsende, unik og frem for alt hylende morsom.

Ubudne Gæster har sammenlagt ti års erfaring med impro comedy. Gruppen har vundet sølv ved DM i impro comedy i 2019 og har bl.a. lavet shows på Warberg Comedy Club, Teater Play, samt under Zulu Comedy Festival.

Anmeldelser ( | af Ubudne Gæster - Impro comedy: 4,7 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser )

5
1
5

Virkelig sjovt

To friske og super oplagte fyre, som kunne deres kram. Derudover forstod de at læse rummet og tilpasse underholdningen derefter. De gav en unik og fokuseret oplevelse, hvor vores gæster blev inddraget på bedste og kreativ vis. De kan varmt anbefales.

Anmeldt af Marianne Møller d. 5. september 2022
5
1
5

Byd Ubudne Gæster med til fest!

De Ubudne Gæster imponerede med at kunne omsætte tilfældige stikord fra publikum til sjove dialoger - oven i købet med rim! De var gode til at fornemme stemningen og humoren og tilpasse deres sketches efter det!

Anmeldt af Martina Andreassen d. 7. oktober 2019

Kontakt Ubudne Gæster - Impro comedy

Kontakt Ubudne Gæster - Impro comedy via formularen her, så vil Ubudne Gæster - Impro comedy vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.