Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 6 timer

Ubudne Gæster

Prisniveau

Kr. 3.000 - 8.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60

Profil

Ubudne Gæster leverer tempofyldt og punchline-baseret impro comedy. Alt hvad der sker under showet er fuldstændig uforberedt og opfindes på stedet ud fra publikums input. Det betyder, at hvert eneste show er unikt og kan skræddersys til netop dine behov. Impro comedy egner sig perfekt til bl.a. firmaarrangementer, konfirmationer eller blot som underholdning til festen.

Læs mere...

Mere om Ubudne Gæster

Et show med Ubudne Gæster er typisk sammensat af en række komiske impro-scener, der alle er inspireret af publikums forslag. I hver scene indlægges forskellige benspænd eller regler, som spillerne skal overholde til stor morskab for publikum. Formatet kendes bl.a. fra tv-programmerne "Rundt på gulvet" og "Hatten Rundt". En aften med Ubudne Gæster er hæsblæsende, unik og frem for alt hylende morsom.

Ubudne Gæster har sammenlagt ti års erfaring med impro comedy. Gruppen nåede semi-finalen ved DM i Impro Comedy 2017 og har bl.a. lavet shows på Warberg Comedy Club, Teater Play, samt under Zulu Comedy Festival.

Kontakt Ubudne Gæster

Kontakt Ubudne Gæster via formularen her, så vil Ubudne Gæster vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.