Ubudne Gæster - Impro comedy

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 11 timer

Ubudne Gæster - Impro comedy

Prisniveau

Kr. 4.000 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

20-60 min

Profil

⭐️ Erfaring fra over 300 optrædener
⭐️ Sølvvindere ved DM i Impro Comedy
⭐️ Har bl.a. optrådt på Comedy Zoo, Warberg Comedy Club og Zulu Comedy Festival
⭐️ Hvert show er fuldstændig unikt
⭐️ Showet skabes på stedet ud fra publikums input.

Ubudne Gæster leverer tempofyldt og punchline-baseret impro comedy. Alt, hvad der sker under showet, er fuldstændig uforberedt og opfindes på stedet ud fra publikums input. Det betyder, at hvert eneste show er unikt og kan skræddersys til netop dine behov. Impro comedy egner sig perfekt til bl.a. firmaarrangementer, konfirmationer eller blot som underholdning til festen.

Et show med Ubudne Gæster er typisk sammensat af en række komiske impro-scener, der alle er inspireret af publikums forslag. I hver scene indlægges forskellige benspænd eller regler, som spillerne skal overholde til stor morskab for publikum. Formatet kendes bl.a. fra tv-programmerne "Rundt på gulvet" og "Hatten Rundt". En aften med Ubudne Gæster er hæsblæsende, unik og frem for alt hylende morsom.

Ubudne Gæster har ti års erfaring med både at optræde og undervise i impro comedy. Gruppen har vundet sølv ved DM i impro comedy i 2019 og har bl.a. lavet shows på Warberg Comedy Club, Teater Play, samt under Zulu Comedy Festival.

Kontakt Ubudne Gæster - Impro comedy

Kontakt Ubudne Gæster - Impro comedy via formularen her, så vil Ubudne Gæster - Impro comedy vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.