Vanvittig Verdenshistorie

Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 2 dage

Vanvittig Verdenshistorie

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Varighed

45-60 min

Profil

I podcasten Vanvittig Verdenshistorie dukker værterne Alexander Janku og Peter Løhde ned i de skøreste øjeblikke i verdenshistorie. Det er hyggeligt, sjovt og lærerigt. Mangler du underholdning til dit arrangement, ønsker du at vi kigger forbi til en live-optagelse eller søger du et komisk oplæg om historie, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Med 1.500.000 afspilninger, 10.000 følgere på Sociale Medier og 14.000 faste lyttere er vores gakkede historiepodcast hurtigt blevet en favorit blandt de danske lyttere. I 2020 har vi lavet tre udsolgte live-shows i Aarhus og København med fire mere på vej inden året er omme. Derudover har vi turneret landet rundt med komiske foredrag og indslag om historie og podcasting. Når du bestiller et oplæg eller indslag hos os vil du oftest få en skræddersyet løsning til lige netop dit arrangement. Vi har ingen fast setliste eller form, hvilket betyder, at det du får er helt unikt. Det betyder også, at vi højst sandsynligt kan levere til alle typer arrangementer. Det er blot at spørge. Du er velkommen til at give de vedhæftede eksempler et lyt.

Alexander Janku er uddannet journalist og arbejder som freelancer hos DR.
Peter Løhde er også uddannet journalist og optræder som stand-up komiker.

Kontakt Vanvittig Verdenshistorie

Kontakt Vanvittig Verdenshistorie via formularen her, så vil Vanvittig Verdenshistorie vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.