Vedsted Union

Vedsted Union

Prisniveau

Kr. 8.500 - 12.000

Hjemby

Varighed

Aftales individuelt men typisk 3 sæt a' 45 min.

Profil

Klassisk guitarorienteret oldieband med mange klassikere på repertoiret.

Vedsted Union er et Country/Country-rockband Vi har målrettet stilen men vi går dog ikke helt af vejen for andre stilarter. Vi prøver at mixe repertoiret efter spillejobbets beskaffenhed.

Vedsted Union er et guitarorienteret band, med plads til en god guitarsolo. Vi er den helt klassiske opsætning med to guitarer, trommer og bas

Repertoiret spænder lige fra Lady Gaga og Garth Brooks til Eagles og Creedence Clearwater Revival, samt nogle hjemmekomponerede i samme genre, så der burde være rig mulighed for både almindelig dans, men også til linedance.

Vi spiller gerne til fester, det skal dog siges at festsange simpelthen lyder bedst med keyboard akkompagnement. Af den grund undgår vi helst disse. Vi vil selvfølgelig gerne være behjælpelige med at sætte sangen i gang, i det omfang vi kender den.

Vores koncept omkring fester er heller ikke som et traditionelt suppe/steg/is musikere. Vi kan tilbyde et sæt med stille og rolige guitarnumre, hvor stemningen stille og roligt bygges op til musikken efter maden.

Derefter spilles efter aftale 2 eller 3 sæt

Kontakt Vedsted Union

Kontakt Vedsted Union via formularen her, så vil Vedsted Union vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.