Unikke og eksklusive lokaler med en karakteristisk udsigt og totalløsninger i Aalborg Vestby

Kapacitet 0 gæster

I Aalborg Vestby finder man den charmerende 'Stadion'-lokation. Denne lokation udgør selskabs- og konferenceafdelingen på Aalborg Portland Park stadion, hjemmebane for fodboldklubben AaB. Beliggende i smukke og unikke omgivelser med udsigt over den velplejede fodboldbane på Aalborg Portland Park tilbyder Event Aalborg totalløsninger med alt inkluderet. Uanset om I planlægger bestyrelsesmøde, konceptudviklingssession, produktlancering, konference, messe, afdelingsmøde, kursus eller noget helt andet, kan Event Aalborg imødekomme jeres behov på Stadion i Aalborg. Placeringen i Aalborg Vestby gør lokationen til en ideel løsning for større arrangementer, da der er plads til op til 1000 spisende gæster med mulighed for opdeling i mindre lokaler til mindre selskaber. Dette giver masser af rum til forskellige aktiviteter. Selvom der er god plads i og omkring Stadion, er der kun to kilometer til Aalborg centrum, hvor stationen og det livlige bymiljø venter. Mulighederne for transport til destinationen udgør også en faktor, hvor der er gode transportmuligheder uanset om I ankommer i bil, tog eller bus, hvilket gør det bekvemt for alle deltagere at ankomme til lokationen.

Event Aalborg forstår, at et hvert arrangement er unikt, og derfor går personalet den ekstra mil for at sikre, at jeres arrangement bliver lige som I ønsker og alt går efter planen. Her står personalet klar til at skabe unikke arrangementer, der vil stå ud i hukommelsen for deltagerne og ikke blot blive en del i række af arbejdsmæssige begivenheder. Event Aalborg har et tæt samarbejde med en lang række af de bedste folk indenfor catering, eventteknik, underholdning, dekoration, eksekvering og servering, hvilket sikrer jer den bedste kvalitet.
Ved at samarbejde med Event Aalborg om jeres arrangement, kan I forvente en full-service løsning. Det kompetente personale står klar til at komme med deres råd og erfaring, hvor de i samarbejde med jer som arrangør planlægger og tilrettelægger alt ned til mindste detalje, således at arrangementet fra start til slut forløber sig som I ønsker det. Derved vil det dygtige team inklusiv kreative designere omdanne lokalerne så udformning, udstråling og design stemmer overens med jeres vision og koncept for arrangementet. Lokalerne vil kunne indrettes så der skabes den rette atmosfære for kreativitet, fordybelse og koncentration. Yderligere tager det dygtige kokketeam sig af forplejningen, hvor de i samarbejde med jer nøje sammensætter en menu, som opfylder jeres behov. Her vil servicepersonalet sørge for god service under hele arrangementet. Hvis I ønsker det, tilbyder Event Aalborg også unikke bar- og cocktail-løsninger med et kompetent barpersonale, der serverer en bred vifte af tørstslukkende drikkevarer. Yderligere har Event Aalborg et stort netværk af talentfulde musikere, DJ's og entertainere, der kan give jeres arrangement en ekstra dimension og skabe den perfekte stemning efter en vellykket dag.
Alt i alt tilbyder Event Aalborg den fulde pakke, som sikrer jer og jeres deltagere et vellykket arrangement. Her vil personalet stå for alt det praktiske - fra opdækning til catering, drikkevarer, teknisk udstyr, eksekvering samt evt. underholdning. Derved kan I læne jer tilbage og se frem til en produktiv dag, hvor I udelukkende skal koncentrere jer om den arbejdsmæssige og professionelle dagsorden.


Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Vesterled (Annebergvej / Aalborg) - ruet 16 & S1 400 meter
Tog: Aalborg Vestby 1,2 km
Tog: Aalborg Station 2 km
Parkering: Aalborg Station 2 km

Overnatning

Friis Bed & Breakfast 400 meter
aday - Reberbansgade Apartment Suite 1 km
Mary's House 1 km
Adnana - Modern Living - Cozy Room 1,3 km
Radisson Blu Limfjord Hotel 1,7 km

Aktiviteter & seværdigheder

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter 1 km
Aalborg Centrum 2,1 km
Utzon Center 2,1 km
Nordkraft 2,6 km

Lokation

Harald Jensens vej 7-9, 9000 Aalborg

Tags


Vilkår og betingelser

Afbestillingsbetingelser
Et arrangement kan annulleres eller flyttes efter nedenstående tidsfrister:
• Indtil 10 uger før, er det omkostningsfrit at annullere, nedjustere eller flytte.
• Mellem 10 uger og 6 uger før, beregnes et gebyr på 25% af den samlede pris.
• Senere end 6 uger før, beregnes et gebyr på 50% af den samlede pris.
• Senere end 2 uger før, beregnes et gebyr på 75% af den samlede pris.
• Senere end 1 uge før, beregnes et gebyr på 100% af den samlede pris.
• Kan et arrangement ikke afvikles grundet Covid-19 eller anden muterende virusform, kan arrangementet annulleres U.B

OBS: det skal dog forbydes af staten at arrangementet kan gennemføres.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris