Herskabelige og lyse lokaler til enhver festlig begivenhed

Kapacitet 300 spisende gæster

Gennem årtier har Markmandsgades selskabslokaler på Amager været det foretrukne valg for selskabslokaler, idet lokationen tilbyder mange forskellige aktiviteter. Krunch har nu overtaget lokalerne og driver derved både selskabslokalerne på Markmandsgade samt Øresundsvej. Gennem de nye ejere kan Amager Selskabslokaler tilbyde om muligt mere attraktive og populære selskabspakker.

Lokalerne byder på en herskabelig stil kombineret med et moderne islæt, hvilket gør lokalerne unikke og attraktive, idet de byder på en stil med historie og elegance blandet med moderne faciliteter og store vinduespartier, som giver en god naturlig belysning til lokalerne. Lokationen indbyder derved til talrige af forskellige muligheder af fest og selskaber, hvor det er muligt at afholde barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, firmafest, reception osv. - listen er lang og det er det er blot op til jer at sætte betingelserne for jeres arrangement, så står personalet klar til at forvandle lokalerne så de opfylder alle jeres ønsker og behov.
Lokalerne varierer i størrelse, hvilket giver mulighed for både mindre intime sammenkomster og store festlige begivenheder med op til 300 gæster. Der er mange muligheder, da lokalerne kan tilpasses i størrelse og udformning efter jeres behov. Personalet er fleksible og står klar til at samarbejde med jer for at planlægge og tilpasse arrangementet præcis efter jeres ønsker. Med deres omfattende erfaring inden for afholdelse af diverse fester og selskaber kan eventpersonalet give professionel vejledning og ekspertise, så I sammen kan skabe den perfekte dag. Hvert arrangement tilpasses individuelt for at sikre, at den festlige begivenhed udfolder sig præcis, som I ønsker det.
Med Amager Selskabslokaler kan I være sikre på, at I er i erfarne hænder, idet det erfarne personale tager sig af alle praktiske detaljer og sikrer, at hele dagen forløber smidigt og planmæssigt. Derved kan I trygt slappe af og nyde jeres store dag, da selv de mindste detaljer bliver taget hånd om med omhu.

Amager Selskabslokalers beliggenhed er ideel, idet lokalerne er placeret først på Amager nær Christianshavns torv. Derved er lokationen central for hele København, hvor det er let tilgængeligt med offentlig transport, hvilket gør lokalerne attraktive for jer fra alle dele af hovedstadsområdet såvel som jer der kommer langvejs fra. Uanset hvor I kommer fra, vil gæsterne have gode muligheder for at komme hertil samtidig med at der er gode overnatningsmuligheder samt spændende attraktioner i nærområdet, som jeres gæster kan benytte og opleve på hjemvejen.

Salen er lokationens største lokale. Med højt til loftet og rigelig plads, byder dette rum på en traditionsrig stemning og god atmosfære. Lokalet er velindrettede med scene, bar og balkon og kan rumme op til 300 siddende gæster, når side-lokalerne inddrages. I tilknytning til lokalet er der gode toilet- og garderobefaciliteter samt gangarealer.
Spejlsalen er et charmerende og rummeligt lokale, der byder på mange fine detaljer og en indbydende atmosfære med højt til loftet. Salen har plads til 40-100 spisende gæster, hvor der samtidig er ekstra plads til både bar og fest. I tilknytning til Spejlsalen er der et pænt forlokale, som kan anvendes til velkomstdrinken eller lignende.
Grå stue er et lyst lokale med højt til loftet, malet i lyse farver og med store vinduespartier, der giver godt naturligt lysindfald. Lokalet kan rumme 30-60 gæster. Lokalet kan også bruges som udvidelse af den store sal.
Grøn stue ligger i stueplan med udgang til gården. Lokalet egner sig til 30-50 personer. Indretningen er hyggelig og stilfuld med sine grønne nuancer på væggene. Det er også muligt at benytte lokalet som gruppelokale eller udvidelse af den store sal.

Amager Selskabslokaler lægger vægt på at tilbyde deres gæster den bedste kulinariske oplevelse. Derfor præsenterer køkkenet en alsidig menu med et bredt udvalg af muligheder og kombinationer. Køkkenet fokuserer på de bedste råvarer for at sikre høj kvalitet og en god smagsoplevelse. Menuerne er desuden tilpasset efter sæson, hvilket afspejler de friske råvarer, som er tilgængelige på det pågældende tidspunkt. Der er også mulighed for at tilpasse menuerne efter jeres præferencer. Køkkenet er fleksibelt og kan skræddersy menuerne efter jeres ønsker, så forplejningen lever op til alle jeres behov og ønsker.

Summa summarum præsenterer Amager Selskabslokaler den perfekte løsning til både store og små arrangementer. Dette understreges af de unikke og fleksible lokaler, den attraktive beliggenhed på Amager med fremragende transportmuligheder samt førsteklasses forplejning, der kan tilpasses efter jeres præferencer.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke bronze
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke bronze - sommer
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke sølv - buffet
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 885
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke sølv - buffet sommer
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 885
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke sølv - 3-retters menu
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 885
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke guld - buffet
Min. 30 gæster
9 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke guld - buffet sommer
Min. 30 gæster
9 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke guld - 3-retters menu
Min. 30 gæster
9 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet 1
DKK 190
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet 2
DKK 255
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet 3
DKK 330
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost - bronze
7 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost - sølv
8 timer
DKK 875
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost - guld
8 timer
DKK 975
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Bordfodbold

Børnevenligt

Børnemenuer
Højstole
Puslebord

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Handicap parkering

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Christmas Møllers Plads - Amagerbrogade 110 meter
Metro: Amagerbro 750 meter
Metro: Christianshavn 800 meter

Overnatning

Hotel Amager 350 meter
NH Collection Copenhagen 1 km
Radisson Blu Scandinavia Hotel 1 km

Aktiviteter & seværdigheder

Christianshavns Vold 400 meter
Christiania 950 meter
Slotsholmen 1,7 km
Ny Carlsberg Glyptotek 2 km
Tivoli 2 km

Lokation

Markmandsgade 9-11, 2300 København S

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris