Stemningsfyldte lokaler i hjertet af Nørrebro

Kapacitet 80 spisende gæster

The Flatiron Speakeasy er en bar inspireret af Art Deco, beliggende på hjørnet af Birkegade og Egegade midt i hjertet af Nørrebro. Den stemningsfyldte indretning fører jer tilbage tilbage i tiden til en tid hvor det var glamourøst og alting var muligt. Den gode placering i hjertet af Nørrebro er ideel for afholdelse af jeres arrangement, eftersom der er gode transportmuligheder hertil samt andre attraktive muligheder i nærområdet. Den unikke bar er indrette intimt med plads til op til 75 gæster. Herved er lokationen ideel til afholdelse af mindre som mellemstore fester. Hos Flatiron Speakeasy er det muligt at omdanne lokalet efter jeres behov - så meget som rammerne tillader det. Dermed er det muligt at afholde bryllup, firmaarrangementer med spisning, polterabend med musikanlæg eller blot en fest for alle vennerne - her er meget muligt, og det er blot jeres fantasi og rammernes størrelse som sætter grænser for hvordan den stemningsfyldte art-deco bar skal udformes til jeres arrangement.

Konceptet bag The Flatiron Speakeasy er, at I lejer enten et af lokalerne eller hele baren, og derved kan I holde et privat arrangement uden andre gæster i denne del af lokationen. Lokationen er opdelt i 2 dele, The Flatiron og The Speakeasy, som begge er mulige at leje til private arrangementer. Her er det også muligt at leje begge lokaler. Baren er derved ideel for en hyggelig og sjov aften, hvor I ikke bliver forstyrret, men kan nyde hinandens selvskab i fulde drag.
Flatiron Speakeasy er udstyret med et musikanlæg, hvor det også er muligt at afspille egne playlister, så musikken passer til netop jeres ønsker - og der sikres ingen dårlige numre kommer ud af højtalerne. Yderligere er baren indrettet med en klassisk art-deco bar, som hele aftenen er bemandet med et antal bartendere afhængig af antal gæster, der udelukkende er til, for at servicere jer med gode cocktails, øl, sjusser og vin. I tilknytning til lokalet et der en hyggelig terrasse, som er muligt at benytte i de varme måneder indtil kl. 24. Herved kan gæsterne nyde deres drikkevarer i de hyggelige loungemøbler eller tage et spil beerpong ude i den friske luft. Endnu en gang er mulighederne mange.

The Flatiron Speakeasy er åbent så længe der er booket til. Her er standardlejen i tidsrummet 18-02, men det er muligt at tilkøbe ekstra time både før og efter. Dette skal blot aftales med bartenderne inden arrangementet. Der er adgang til lokalet kl 17.30, mens sidste udskænkning sker kl. 1.30, hvis ikke der er tilkøbt ekstra timer. Det er hermed er det muligt at holde en festlig begivenhed hele aftenen, hvor det også er tilladt at medtage eget mad, hvis ikke I ønsker at få serveret mad. Lokationen har ikke eget køkken, men kan kan samarbejde med andre lokationer, som vil stå for forplejningen. The Flatiron Speakeasy vil stå for alle drikkevarer, hvor baren tilbyder et væld af forskellige øl, cocktails, sjusser, vin mm. Det vil også her være muligt at tilpasse udvalget efter jeres ønsker, så også drikkevarerne stemmer overens med jeres ønsker til koncept til jeres arrangement. Drikkevarerne købes i baren med kort - alternativt hvis der er købt fri bar på afregning, noteres forbrug på en liste som afregnes sidst på aftenen.

Grundet salget af stærk alkohol samt af hensyn til sikkerhed er aldersgrænsen for deltagelse af arrangementer 23 år.

The Flatiron Speakeasy ligger nær natklubben RUST, som også er en del af Smug Bar, og det vil være muligt at få adgang til klubben efter jeres arrangement. Her skal I henvende jer ved baren på The Speakeasy og få udleveret armbånd til Rust Natklub. Dette armbånd giver adgang til natklubben samt gratis garderobe. Smug Bar er en kæde, som ejer flere barer rundt på Vesterbro, Nørrebro samt i Hillerød. Derved er I i trygge hænder, idet ejerne har stor erfaring med afholdelse af diverse festlige begivenheder på deres forskellige lokationer. Af den årsag gøres også meget for at ansætte det rigtige personale som opfylder kriterierne for at levere den bedste service samt være en del af den atmosfære som der ønskes at skabe på såvel The Flatiron Speakeasy som de andre barer.


Lokaler


Prispakker

Lokaleleje - The Flatiron
DKK 4500
inkl. moms
Lokaleleje - The Speakeasy
DKK 4500
inkl. moms
Lokaleleje - Hele lokationen
DKK 7500
inkl. moms
Fri bar 1 time - cocktails, øl, vin, sjusser & vand
1 time
DKK 200
pr. kuvert
inkl. moms
Fri bar 2 timer - cocktails, øl, vin, sjusser & vand
2 timer
DKK 300
pr. kuvert
inkl. moms
Fri bar 3 timer - cocktails, øl, vin, sjusser & vand
3 timer
DKK 375
pr. kuvert
inkl. moms
Fri bar 1 time - Øl, vin, & vand
1 time
DKK 150
pr. kuvert
inkl. moms
Fri bar 2 timer - Øl, vin, & vand
2 timer
DKK 250
pr. kuvert
inkl. moms
Fri bar 3 timer - Øl, vin, & vand
3 timer
DKK 300
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø

Relevante steder i nærheden

Overnatning

Sleep in Heaven 850 meter
Hotel Nora 400 meter
Globalhagen Hostel 550 meter

Transport & parkering

Bus: Elmegade (Nørrebrogade) 200 meter
Parkeringsplads Nørre Allé 300 meter
Metro: Nørrebros Runddel St. 1 km
Tog: Nørreport Station 1,2 km

Lokation

Birkegade 10, 2200 København N

Tags


Vilkår og betingelser

Øvrige informationer
Ved en fri bar forstås, at der bestilles én genstand pr. person ad gangen.
Det er tilladt at pynte op, men det må ikke involvere brug af tape, klæbegummi, tegnestifter på tapeter eller på anden måde beskadige inventaret. Eventuelle beskadigelser vil blive afregnet for udbedring.
Brug af konfetti, creperuller og lignende er ikke tilladt.

Der er adgang til lokalet 30 min. før ens booking og sidste udskænkning i baren sker 30 min før bookingen slutter.

Det er ikke tilladt at medbringes egne drikkevarer. Det er arrangørs ansvar at sikre at gæster ikke medbringer drikkevarer. Ved medbragte drikkevarer faktureres til barpriser.

Det er muligt at medbringe mad og/eller snacks. Dette skal medbringes serveringsklart, da der heller ikke findes service, så det skal ligeledes medbringes.

Rygning er tilladt på terrassen udenfor eller på gaden, men ikke indendørs.

The Speakeasy er kontantfrit, så betaling kan kun ske med kort.

Betalingsbetingelser
Arrangementet er endeligt bekræftet og booket ved fuld indbetaling af lejen på følgende konto i Arbejdernes Landsbank: Reg nr: 5301 - Konto nr: 0281836.

Betingelser for afbestilling af arrangementet
Inden 3 måneder før arrangementsdag – faktureres med 25%
Mellem 1-3 måneder før arrangementsdag – faktureres med 75%
Mindre end 1 måned før arrangementsdag – faktureres med 100%

RUST Natklub
Hvis I ønsker at besøge Rust Natklub efter jeres arrangement, skal I henvende jer ved baren på The Speakeasy og få udleveret armbånd til Rust Natklub. Dette armbånd giver adgang til natklubben samt gratis garderobe.

For at sikre et trygt og sikkert natteliv har RUST en Safer Space-politik, som alle forventes at følge, når de træder ind på RUST.
Der er nultolerance overfor racisme, sexisme, homofobi, transfobi, vold og alle andre former for diskrimination – både fysisk og psykisk. Natklubben stræber efter et natteliv med lighed, mangfoldighed og gensidig respekt. Gæster der er for berusede, kan blive nægtet adgang.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris