Gavnø Slot: Historisk skønhed og idyl

Kapacitet 130 spisende gæster

Gavnø Slot er et af Danmarks smukkeste rokokoslotte og en vigtig del af Danmarks kulturarv. Gavnø er fyldt med historier og fortællinger om krigsførelse, romantik og ridderlighed. For kun 60 år siden åbnede Gavnø sine porte for offentligheden og fremstår i dag med en bred vifte af oplevelser og tilbud, der alle er dybt forankret i stedets historie og atmosfære.

Hvad enten I skal holde konfirmation, bryllup, familiefest eller noget helt andet, sætter de unikke rammer i Slotsbryggeriet stemningen til enhver lejlighed. Slotsbryggeriet er et stort lokale på 9x45 meter med Slotsbar. Derudover findes der toiletter, garderobe og køkken.

Gavnø er det perfekte sted til at holde et romantisk bryllup i storslåede omgivelser. Vælger I at holde jeres bryllup i Slotsbryggeriet, er I naturligvis velkommen til at benytte slotsparken til jeres bryllupsfotografering.

Jeres vielse kan ske på Gavnøs smukke vielsesplæne under det 100-årige store bøgetræ.

Slotslokalet er til rådighed dagen før festen kl. 16.00 til dagen efter festen kl. 11.00. Brudeparret står selv for alt. Gavnø Slot stiller stole, borde og køkken til rådighed.

Det er muligt at købe Gavnøs egen øl, som der bliver produceret på stedet. Hvis I ønsker at tage egne drikkevarer med, så gøres dette uden merbetaling. Der betales derfor ingen proppenge.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Gavnø Slot.


Lokaler


Faciliteter

Udendørs omgivelser

Bålplads
Skov og natur
Udsigt til vand

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Handicapvenligt

Handicap parkering

Børnevenligt

Udendørs legeplads

Teknisk udstyr

Wifi

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 2000
Betalingspladser: 0
Gratis pladser: 2000
Pladser med ladestander: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 47
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
Gruppeværelser: 4

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Taxa 0 meter
Næstved bybus 3,7 km
Næstved Station 7 km

Overnatning

Hotel Kristine 6,6 km

Aktiviteter & seværdigheder

Holmegaard Glasværk 28 km

Lokation

Gavnø Slot Gavnø 3b, 4700 Næstved

Tags


Vilkår og betingelser

Lejemålet er til rådighed: Dagen før festen kl. 16.00 til dagen efter festen kl. 11.00.
Lejepris: Kr. 15.000 for hele lejeperioden for op til 130 gæster samt depositum: kr. 5.000,00
Prisen er inkl. moms
Prisen dækker leje af selskabslokale, strøm, vand og varme samt lettere slutrengøring, men ikke oprydning.
Udvidet lejeperiode: Ønskes lejemålet til rådighed fra ankomstdagen kl. 8.00 – 16.00 - kr. 2.000
Ønskes lejemålet til rådighed på afrejsedagen 11.00 – 16.00 – kr. 2.000
Der underskrives en nøglekvittering ved udlevering af nøgle. Nøglen afhentes på Godskontoret, såfremt andet ikke aftales.
Bekræftelse og betaling: 25 % af lejebeløbet + depositum indbetales ved underskrift af lejekontrakt. Restbeløbet indbetales senest 8 uger før afholdelse af arrangementet.

Annulleringsbetingerlser: Afbestilling af hele arrangementet kan ske skriftligt inden 8 uger før arrangementets afholdelse. Ved afbestilling under 8 uger før arrangementets afholdelse er afbestillingsgebyret 100 %. Depositum returneres ikke ved annullering.

Indeholdt i lejen:
- Sal med bar
- Adgang til køkken med industriinventar og kølefaciliteter
- 12 runde borde á 8 personer
- 120 sorte banquetstole
- Adgang til toiletfacilliteter sam t handicaptoilet
- Adgang til restaffaldscontainer og flaskecontainer
Al service samt køkkengrej skal medbringes eller indlejes.

Rygning:
Rygning er ikke tilladt i lokalet og skal til enhver tid foregå udendørs.
Støj:I Slotsbryggeriet kan man feste til den lyse morgen, hvis stemningen er til det. Dog skal alle døre holdes lukket efter kl. 23. Støjende aktiviteter uden for lokalet må ikke forekomme efter kl. 23.00 uden forudgående skriftlig aftale med slottets personale.

Lejers ansvar
Rengøring: Lokale og toiletter: Borde og bar skal være aftørret, spild skal være fjernet fra gulve og gulve skal være fejet.

Køkken: Flader skal være aftørret gulve skal være spulet. Såfremt lokalerne ikke er opryddet og klargjort til en lettere slutrengøring, eller i en i øvrigt tilfredsstillede stand ved aflevering, kan fradrag i depositum samt evt. efterfakturering forekomme. Al affald skal være fjernet fra lokalerne og placeret i anvist container. Borde skal være placeret på anvist plads og alt indlejet service, stole mv. skal være fjernet fra lokalerne, såfremt der ikke foreligger en aftale. Lejer er selv ansvarlig for hele arrangementet og for sine gæster, personale, musikere samt eventuelle varer, gaver, blomster og indlejet inventar, som man måtte bestille til arrangementet, eller som éns gæster sender i anledning af arrangementet. På samme måde er man som lejer selv ansvarlig for at modtage varer, for at modtage sine gæster, anvise korrekt parkering samt for at sikre, at gæsterne informeres om retningslinjerne for færdsel og ophold omkring Slotsbryggeriet og Gavnø Slotspark. Såfremt der opstår skader på materiale eller inventar i Slotsbryggeriet, herunder køkken, bryggeri og forsamlingslokale med tilhørende toiletområde, og dette skyldes at lejer har forsømt at holde lokalet forsvarligt aflåst, er lejer ansvarlig for dækning af enhver skade.

Lejer er ansvarlig for at flugtveje holdes fri iht. ”driftsrapport for forsamlingslokaler” som
gennemgås ved udlevering af nøgle. Som lejer hæfter man for enhver skade forårsaget af lejer selv og/ ellers dennes gæster, kokke, musikere, serveringspersonale eller øvrigt inviterede, ligesom vi kontrollerer oprydning og stand af lokalerne og faciliteterne ved aflevering.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris