Firmaarrangement på eventyrøen Gavnø​

Kapacitet 300 siddende gæster

Gavnø Slot tilbyder en lang række aktiviteter, så holder I jeres firma arrangement dér, er det oplagt at kombinere det med én eller flere af de mange oplevelsesmuligheder. Gavnø er fyldt med spændende muligheder for jeres virksomhed. Et særligt mødested til jeres næste firmaarrangement. Her får I en dag med fuldt fokus på de interne relationer, hvad enten I er 10 eller 300 personer.

Få rykket jeres grænser på den udfordrende klatrepark Gavnø Go Fly eller prøv kræfter med sjove og krævende samarbejdsøvelser og lerdueskydning.

Vi tilbyder guidede ture i den vilde natur på Gavnø eller fisketure på fjorden med naturforvalter. Her er mange aktiviteter, der alle egner sig godt i forbindelse med teambuilding, firmadag eller hvor mødet blot skal have et tvist.

Gavnø Slot kan også stå for jeres forplejning, som kan sammensættes efter jeres ønsker og behov. Ved mindre grupper, er det også muligt at overnatte på Gavnø.

Tøv ikke med at kontakte stedet, og lad dem hjælpe jer i mål med jeres næste firmaarrangement.

Gavnø som mødested
Mødelokalet i Slotsbryggeriet er indrettet i én af de smukke og historiske avlsbygninger fra 1800-tallet og byder på en helt unik oplevelse.

Alle bord- og stoleopstillinger er mulige, herunder biograf, lige rækker, sildeben og U-form og kan rumme op til 300 personer.

Gulv og endevægge er beklædt i mere end 600 m2 egetræ. Endevæggene er beklædt med familien Reedtz-Thott's personlige våbenskjold. I alt 8 special fremstillede lysekroner pryder loftets høje hvælvinger, ligesom spot oplyser væggenes mange hvælvinger.

Gavnø tilbyder mødepakker med forplejning, drikke og lokale leje fra 415 kr pr. person.

Forplejning
Skal dagen begynde med fælles morgenmad, eller afsluttes med en hyggelig 3-retters middag? Gavnø har et bredt udvalg til lige netop jeres firma arrangement, hvad enten det er til den lille sult eller til en hyggelig middag.

Hold eksempelvis en picnic i Slotsparken med dine kollegaer eller nyd en stor Tapas buffet i vores store smukke lokale i Slotsbryggeriet.

Gavnø Slot kan sammensætte jeres menu så den passer til lige netop jeres ønsker.


Lokaler


Faciliteter

Udendørs omgivelser

Bålplads
Skov og natur
Udsigt til vand

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Handicapvenligt

Handicap parkering

Børnevenligt

Udendørs legeplads

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 2000
Betalingspladser: 0
Gratis pladser: 2000
Pladser med ladestander: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 47
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 6
Gruppeværelser: 4

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Taxa 0 meter
Næstved bybus 3,7 km
Næstved Station 7 km

Overnatning

Hotel Kristine 6,6 km

Aktiviteter & seværdigheder

Holmegaard Glasværk 28 km

Lokation

Gavnø Slot Gavnø 3b, 4700 Næstved

Tags


Vilkår og betingelser

Lejemålet er til rådighed: Dagen før festen kl. 16.00 til dagen efter festen kl. 11.00.
Lejepris: Kr. 15.000 for hele lejeperioden for op til 130 gæster samt depositum: kr. 5.000,00
Prisen er inkl. moms
Prisen dækker leje af selskabslokale, strøm, vand og varme samt lettere slutrengøring, men ikke oprydning.
Udvidet lejeperiode: Ønskes lejemålet til rådighed fra ankomstdagen kl. 8.00 – 16.00 - kr. 2.000
Ønskes lejemålet til rådighed på afrejsedagen 11.00 – 16.00 – kr. 2.000
Der underskrives en nøglekvittering ved udlevering af nøgle. Nøglen afhentes på Godskontoret, såfremt andet ikke aftales.
Bekræftelse og betaling: 25 % af lejebeløbet + depositum indbetales ved underskrift af lejekontrakt. Restbeløbet indbetales senest 8 uger før afholdelse af arrangementet.

Annulleringsbetingerlser: Afbestilling af hele arrangementet kan ske skriftligt inden 8 uger før arrangementets afholdelse. Ved afbestilling under 8 uger før arrangementets afholdelse er afbestillingsgebyret 100 %. Depositum returneres ikke ved annullering.

Indeholdt i lejen:
- Sal med bar
- Adgang til køkken med industriinventar og kølefaciliteter
- 12 runde borde á 8 personer
- 120 sorte banquetstole
- Adgang til toiletfacilliteter sam t handicaptoilet
- Adgang til restaffaldscontainer og flaskecontainer
Al service samt køkkengrej skal medbringes eller indlejes.

Rygning:
Rygning er ikke tilladt i lokalet og skal til enhver tid foregå udendørs.
Støj:I Slotsbryggeriet kan man feste til den lyse morgen, hvis stemningen er til det. Dog skal alle døre holdes lukket efter kl. 23. Støjende aktiviteter uden for lokalet må ikke forekomme efter kl. 23.00 uden forudgående skriftlig aftale med slottets personale.

Lejers ansvar
Rengøring: Lokale og toiletter: Borde og bar skal være aftørret, spild skal være fjernet fra gulve og gulve skal være fejet.

Køkken: Flader skal være aftørret gulve skal være spulet. Såfremt lokalerne ikke er opryddet og klargjort til en lettere slutrengøring, eller i en i øvrigt tilfredsstillede stand ved aflevering, kan fradrag i depositum samt evt. efterfakturering forekomme. Al affald skal være fjernet fra lokalerne og placeret i anvist container. Borde skal være placeret på anvist plads og alt indlejet service, stole mv. skal være fjernet fra lokalerne, såfremt der ikke foreligger en aftale. Lejer er selv ansvarlig for hele arrangementet og for sine gæster, personale, musikere samt eventuelle varer, gaver, blomster og indlejet inventar, som man måtte bestille til arrangementet, eller som éns gæster sender i anledning af arrangementet. På samme måde er man som lejer selv ansvarlig for at modtage varer, for at modtage sine gæster, anvise korrekt parkering samt for at sikre, at gæsterne informeres om retningslinjerne for færdsel og ophold omkring Slotsbryggeriet og Gavnø Slotspark. Såfremt der opstår skader på materiale eller inventar i Slotsbryggeriet, herunder køkken, bryggeri og forsamlingslokale med tilhørende toiletområde, og dette skyldes at lejer har forsømt at holde lokalet forsvarligt aflåst, er lejer ansvarlig for dækning af enhver skade.

Lejer er ansvarlig for at flugtveje holdes fri iht. ”driftsrapport for forsamlingslokaler” som
gennemgås ved udlevering af nøgle. Som lejer hæfter man for enhver skade forårsaget af lejer selv og/ ellers dennes gæster, kokke, musikere, serveringspersonale eller øvrigt inviterede, ligesom vi kontrollerer oprydning og stand af lokalerne og faciliteterne ved aflevering.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris