Hyggelige og klassiske selskablokaler med talrige muligheder

Kapacitet 0 gæster

Hos Uffe er beliggende i Taastrup i hovedstadsområdet blot 23 km fra indre by i København og med gode muligheder for transport i nærområdet. Dermed er Hos Uffe en ideel lokation for afholdelse af festlige begivenheder, idet det er nemt at komme dertil for gæster i bil, tog eller bus. Yderligere er placering også attraktivt, idet indfaldvejene og de gode tog- og busforbindelser gør det nemt at komme dertil for gæster fra hele Sjælland såvel som for gæster længerevejs fra.

Selskablokalerne er indrettet med tanke på hygge og den klassiske stil for øje. Her er der tænk over tingene og lokalerne fremstår elegante og indbydende, hvor designet er valgt med omtanke på finesse og den klassiske stil. Dermed skaber festlokalerne den perfekte ramme, idet de fremstår uden for mange detaljer og dikkedarer, hvor det for jer som arrangør vil være muligt at præge lokalerne nøjagtig som i ønsker det. Lokalerne fremstår dermed som et hvidt lærred, hvor personalet er fleksible og vil stå til jeres rådighed for at omlægge lokalerne efter jeres behov i forhold til alt lige fra oppyntning, bordpynt, bordopsætning og meget mere. Det er blot op til jer at fremsige jeres ønsker, hvorefter medarbejderstablen vil tage sig af alt det praktiske. Herved kan medarbejderne udføre alt det praktiske arbejde og vil stå klar til at tage godt i mod jer på dagen, for at tage ansvaret for at sikre en god stemning og at alting går efter planen, så I dermed kan læne jer tilbage og nyde jeres specielle dag til fulde.
Eftersom lokalerne kan omdannes til alverdens arrangementer kan Hos Uffe danne den perfekte ramme om enhver begivenhed. Uanset om dette omfatter det store bryllup, konfirmation, firmafest, julefrokost, fødselsdage eller blot en sammenkomst for familie eller venner er Hos Uffe leveringsdygtige på en sublim oplevelse som selskabet sent vil glemme.

Som beskrevet er personalet fleksible og imødekommende, og de er klar på enhver udfordring. Her kan I trække på deres store erfaring og ekspertise, hvor medarbejderne står klar til at give råd og komme med ideer og indspark. Dermed kan I i samarbejde med personalet få planlagt og tilrettelagt jeres arrangement til alle detaljer tilpasses og skræddersyes efter jeres ønsker og behov.

Også maden er i særklasse ved Hos Uffe. Hos Uffe er drevet af kokken Uffe Andersen, som er trænet i det klassiske franske køkken. Hans filosofi tager udgangspunkt i kærligheden for friske, lokale råvarer, og har gennem mange års erfaring på toprestauranter perfektioneret sit håndværk. Køkkenet tager udgangspunkt i det gode håndværk med respekt for råvarerne. Derfor er køkkenet også stolte af at kunne præsentere at alt deres mad stammer fra økologiske, bæredygtigt produceret råvarer. Kokkene tager derfor udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer, hvor menuerne sammensættes efter årstidernes levering af råvarer, som er nøje udvalgt og sammensat, så gæsterne får en madoplevelse ud over det sædvanlige.
Menuerne er sammensat som kokkenes forslag, dog står køkkenpersonalet klar til at sammensætte en unik menu specielt til jeres arrangement, hvor I sammen med køkkenpersonalet kan samarbejde for at udvikle en menu som afspejler jeres ønsker og behov. Her er køkkenet leveringsdygtige på alt fra traditionelle festmenuer til gourmetoplevelser i verdensklasse - udvalget er bredt, og det er blot jeres fantasi som sætter grænserne.


Prispakker

Konfirmationsmenu - buffet
DKK 375
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupsmenu - buffet
DKK 375
pr. kuvert
inkl. moms
Konfirmationsmenu - 3-retters
DKK 435
pr. kuvert
inkl. moms
Bryllupsmenu - 3-retters
DKK 435
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Børnevenligt

Børnemenuer

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Wifi

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Bus: Taastrup Idrætshaller (Parkvej) - rute 117 & 118 170 meter
Tog: Taastrup Station 1,2 km
Holbækmotorvejen - Rute 21 2,1 km

Overnatning

Taastrup Park Hotel 1,4 km
Bomiljø Porsehaven 4 km

Aktiviteter & seværdigheder

Røjlegrøften Naturpark 2 km
Indre By København 23 km
Tivoli 21 km

Lokation

Parkvej 78, 2630 Taastrup

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris