Eksotiske og stemningsfulde lokaler fordelt på 3 etager centralt i Horsens

Kapacitet 97 siddende gæster

Kokomo er en stemningsfuld og unik lokation som byder på 3 etager fyldt op med farverige cocktails, dans, eksotisk atmosfære samt en fantastiske stemning på alle etagerne. Filosofien bag Kokomo er at skabe en unik atmosfære, der skal lede tanker til de eksotiske standbarer på Hawaii med solnedgangen i baggrunden. Dermed kombinerer Kokomo de charmerende elementer fra både en bar og en natklub, hvor de forskellige etager hver især bidrager til den atmosfæriske stemning. Centralt placeret i Graven, ved siden af Horsens' gågade, hvor alt sker, er Kokomo i Horsens det ideelle valg til jeres næste festlige begivenhed. Med et væld af butikker, restauranter, caféer og barer har Horsens' gågade ry for sin charmerende og livlige atmosfære, der summer af liv både dag og nat. Derfor er Kokomo et attraktivt valg til jeres fest, da lokationens autentiske bar- og natklubmiljø samt unikke placering garanterer en festlig aften fra start til slut.

Lokationen rummer 3 etager, hvor hvert lokale på danner sin gene atmosfære og bidrager til en unik stemning på alle etagerne. I stueetagen findes Tiki-baren, som er lokationens eksotiske Hawaii-inspirerede bar, der fungerer som startskudet på en ideel aften. Her serveres lækre cocktails og drinks samt andre lækre drikkevarer, med det ekstra twist at mange af disse serveres med flammer og i karakteristiske tiki-mugs. Stemningen i tropiske oase er derved lagt. På etagen ovenfor findes Natklubben, hvor lokationens DJ spiller op til dans på det farverige dansegulv. Natklubben er et unikt lokale med et LED-lysshow, formet som hexagoner, der strækker sig over hele loftet. Lokalet er det perfekte lokale for en mindeværdig fest med fantastisk musik og et imponerende lysshow. På Kokomos øverste etage findes den opvarmede rooftop-bar. Rooftoppen kan dermed benyttes hele året rundt og er garant for en fantastisk stemning, hvor bar-personalet serverer lækre drinks go cocktails natten lang.

Kokomo har omfattende ekspertise inden for afvikling af forskellige typer fester og begivenheder. Uanset om I planlægger en rund fødselsdag, en festlig aften med vennerne, en julefrokost, en polterabend, en reception eller noget helt andet, kan I være sikre på, at Kokomo er med til at skabe den bedste aften i deres festlige omgivelser. Dette bekræftes af personalets store erfaring, hvilket garanterer, at I er i trygge hænder gennem hele forløbet. Personalet er klar til at vejlede jer gennem begivenheden og sikre, at det bliver en succesfuld aften.

Personalet hos Kokomo anerkender, at hvert arrangement er unikt, og derfor tilbyder de at skræddersy arrangementet så deres lokaler udformes efter jeres ønsker. I et tæt samarbejde med jer som arrangører tilpasses omgivelserne efter jeres præferencer og behov. Det erfarne og imødekommende personale er klar til at dele ud af deres erfaring og er klar til at give gode råd, så jeres arrangement bliver netop som I ønsker det, og i dermed kan nyde jeres aften til fulde.

Lokationens lokaler og beliggenhed er unik, og derfor tilbyder personalet også unikke drikkevarer samt mulighed for en forplejning i særklasse. Barerne på de 3 etager tilbyder et væld af lækre drinks, cocktails, øl og diverse forfriskende drikkevarer. Derudover tilbyder lokationen også en lækker buffet, som I kan nyde til jeres arrangement.

Kokomo er en del af fest.nu-kæden, der driver 5 forskellige barer og natklubber i Horsens og Randers. Dette sikrer, at I er i erfarne og pålidelige hænder, da ejerne besidder stor erfaring med afholdelse af diverse festlige begivenheder på deres forskellige lokationer. Der lægges derfor også stor vægt på rekruttering af det rette personale, som opfylder deres kriterier om at levere den bedste service og bidrage til den ønskede atmosfære hos Kokomo såvel som hos de andre lokationer.

*Bemærk at ved alle arrangementer afholdt hos Kokomo er aldersgrænsen for gæster 18 år, idet der serveres stærke alkoholiske drikkevarer.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke
Min. 15 gæster
DKK 249
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Mikrofon
Wifi

Udendørs omgivelser

Privat tagterasse
Terrassemiljø

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Tog: Horsens Station 800 meter
P-plads: Horsens Station 1 km
P-plads: Mejerigården 350 meter
Bus: Horsens Ny Teater - rute 1 & 9 78 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Biograf: Megascope 900 meter
Platform K 1,3 km
Fængslet 1,6 km
Bygholm Park 1,6 km

Overnatning

Comwell Bygholm Park 2 km
Danhostel Horsens 2,2 km
Scandic Opus Horsens 1,7 km
Jørgensens Hotel 130 meter

Lokation

Graven 17, 8700 Horsens

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris