Hyggelige og indbydende lokaler i de gamle fabrikshaller

Kapacitet 250 spisende gæster

Krunch Selskabslokaler udgør de gamle fabrikslokaler på Øresundsvej. Lokalerne er blevet nyrestaureret og indrettet til flotte selskabslokaler som indbyder til talrige forskellige begivenheder. Rammerne er neutrale og der kan dermed holdes barnedåb, fødselsdag, konfirmation, bryllup, firmafest, reception osv. - listen er lang og det er det er blot op til jer at sætte betingelserne for jeres arrangement, så står personalet klar til at forvandle lokalerne så de opfylder lige netop jeres ønsker og behov. Lokalerne varierer i størrelse, hvilket også gør det muligt at afholde mindre intime arrangementer såvel som de helt store festlige begivenheder med op til 350 gæster. Mulighederne er mange, hvor lokalerne kan tilpasses i størrelse og udformning efter jeres behov. Endnu en gang er personalet fleksible og står klar til at gå i dialog med jer for at planlægge og tilpasse arrangementet så det bliver lige som I ønsker. Eventpersonalet har stor erfaring med afholdelse af diverse fester og selskaber, og derved står de klar til at komme med deres ekspertise og vejledning, så I sammen kan arrangere og tilrettelægge den bedst mulige dag. Derved skræddersyes arrangementet til hvert enkelt arrangement, idet det er vigtigt for Krunch at den festlige begivenhed udfolder lige som I ønsker det.
Grundet personalets store erfaring er I i trygge hænder hos Krunch, og derved tager personalet sig af alt det praktiske og sørger for at hele dagen forløber efter planen. Derved kan I læne jer trygt tilbage og nyde jeres store dag i fulde drag, eftersom der bliver taget hånd om selv de mindste detaljer.

Krunchs placering centralt på Amager gør også lokalerne attraktive, idet lokationen ligger tæt på gode transportmuligheder og indfaldsveje. Dermed er det let for jeres gæster at komme hertil og yderligere er der flere gode overnatningsmuligheder samt spændende attraktioner i nærheden som gæsterne kan opleve på hjemvejen.

Selskabslokalet er indrettet med en hyggelig møblering med trægulve og bjælker i loftet, der giver en hyggelig og stemningsfuld atmosfære. Her er der plads til de små og mellemstore begivenheder, hvor der samtidig er plads til børneleg, buffetanretninger, gavebord eller andre aktiviteter i hjørnet af lokalet.
Hallen, som er lokationens største lokale er indrette i en moderne og lys stil med japanske papir vægge, godt naturligt lysindfald samt god lysopsætning. Yderligere er rummet udstyret med to barer, hvor der kan blive serveret lækre drikkevarer fra. Desuden indeholder lokalet også en stor flytbar scene, hvor det altså er muligt at få spillet live-musik eller andre optrædender.

Hos Krunch går de også op i at give den bedste madoplevelse til sine gæster. Derfor tilbyder de en fleksibel menu med talrige muligheder og kombinationer. Køkkenet går op i at have de bedste råvarer til rådighed og derved er kvalitet og smag i højsædet. Menuerne er også tilpasset efter sæson, så menuerne afspejler de råvarer som er i sæson. Dog er det også muligt at ændre i menuerne så de passer til jeres præferencer. Køkkenet er omstillingsparat, og derved kan menuer skræddersyes efter jeres ønsker, så også forplejningen lever op til alle jeres ønsker.

Alt i alt tilbyder Krunch Selskabslokaler den idelle løsning for afholdelse af såvel store som små arrangementer. Dette ses gennem de unikke og tilpasningsmulige lokaler, de attraktive placering på Amager med gode transportmuligheder samt forplejning i særklasse med mulighed for at skræddersy menuen efter jeres behov.


Lokaler


Prispakker

Selskabspakke bronze
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke bronze - sommer
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke sølv - buffet
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 885
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke sølv - buffet sommer
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 885
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke sølv - 3-retters menu
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 885
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke guld - buffet
Min. 30 gæster
9 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke guld - buffet sommer
Min. 30 gæster
9 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Selskabspakke guld - 3-retters menu
Min. 30 gæster
9 timer
DKK 995
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet 1
Min. 30 gæster
DKK 190
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet 2
Min. 30 gæster
DKK 255
pr. kuvert
inkl. moms
Frokostbuffet 3
Min. 30 gæster
DKK 330
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost - bronze
Min. 30 gæster
7 timer
DKK 745
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost - sølv
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 875
pr. kuvert
inkl. moms
Julefrokost - guld
Min. 30 gæster
8 timer
DKK 975
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Bordfodbold

Børnevenligt

Børnemenuer
Højstole
Puslebord

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Udendørs omgivelser

Gårdhave
Udendørs lounge-område

Handicapvenligt

Handicaptoiletter

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Bredegrund byggelegeplads 500 meter
Lergravsparken 700 meter
DR Koncerthuset 1,7 km
Amager Strandpark 2 km
Tivoli 3,3 km
Nationalmuseet 3,3 km
Strøget 3,4 km

Transport & parkering

Metro: Lergravsparken Station 700 meter
Metro: Amgerbro 850 meter
Lufthavn: Københavns Lufthavn 4,8 km

Overnatning

Go Hotel City 1,2 km
Zoku Copenhagen 1,6 km
Radisson Blu Scandinavia Hotel 2,2 km

Lokation

Øresundsvej 14, 2300 København S

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris