Store og oplagte lokaler til den næste festlige begivenhed

Kapacitet 679 siddende gæster

RUST er et unikt spillested som med sine flere etager indeholder alt hvad hjertet kan begære indenfor fest og farver. Lokationen rummer en stor natklub samt barer på de forskellige etager. For afholdelse af private arrangementer udlejer RUST 3 forskellige lokaler, som varierer i størrelse, hvilket gør det ideelt at afholde jeres arrangement netop her grundet de mange muligheder for såvel mindre festlige arrangementer til de helt store fester med op til 599 festglade gæster. Det er muligt at leje lokalerne hver for sig, men det er også muligt at leje dele af RUST samt hele lokationen på en gang. Igen er mulighederne mange, og det er blot op til jeres fantasi at sætte grænser for hvordan jeres festlige arrangement skal udfolde sig.
De 3 lokaler på RUST er Støvlen, som er kælderbaren, Stiletten, som er main-lokalet samt Bodegaen, som gemmer sig på 1. etage.

Støvlen
Støvlen er RUSTs hemmelig kælderbar med en hyggelig og stemningsfuld indretning. Lokalet kan rumme op til 150 glade gæster og rummer en bar, DJ-pult og et intimt dansegulv. Ved afholdelse af et arrangement på Støvlen får i hele lokalet for jer selv, og I vil dermed ikke blive forstyrret af andre gæster, men kan læne jer tilbage og nyde hinanden selskab i fulde drag. Støvlen er udstyret med et musikanlæg, hvor det er muligt at afspille egne playlister, så musikken passer til netop jeres ønsker - og der sikres ingen dårlige numre kommer ud af højtalerne. Derudover er det muligt at medbringe en DJ, som kan spille jeres musikønsker fra DJ-pulten. For de af jer som ønsker at fyre den af på et dansegulv, rummer Støvlen også et intimt dansegulv til fri afbenyttelse. Yderligere er baren hele aftenen bemandet med et antal bartendere baseret på antallet af gæster, der udelukkende er til, for at servicere jer med gode cocktails, øl, sjusser og vin.
Støvlen er åbent i tidsrummet 23-04, hvor I kan leje baren indtil da. Dog vil det også være muligt at leje baren før kl. 23, hvilket blot skal aftales med bartenderne inden arrangementet. Hermed giver det anledning til at holde en festlig begivenhed hele aftenen og videre ud i natten.
Støvlen vil stå for alle drikkevarer, hvor baren tilbyder et væld af forskellige øl, cocktails, sjusser, vin mm.
Hvis ikke I kan få nok danseplads på Støvlen er der gratis adgang til RUST Natklubben som ligger på etagen ovenover.

Stiletten
Stiletten er RUSTs main lokale med plads til op til 250 glade og festklare gæster. Eftersom Stiletten også udgør RUST Natklub, er det kun muligt at leje Stiletten på bestemte datoer, om søndagen og i hverdagene samt om sommeren, når der er lukket for koncerter på natklubben. Dette skyldes at RUST Natklub benyttes med offentlig adgang alle fredage og lørdage med koncerter og natklub. Dog kan der ved specialaftale arrangeres private arrangementer på Stiletten. Lokalet rummer en bar, stort DJ-pult og musikanlæg samt et imponerende dansegulv med discokugle og belysning både gulv og vægge. Herved sætter indretningen stemningen for en unik og festlig aften, hvor det kun er fantasien som sætter grænser for den mest perfekte aften. Ved privatarrangementer på Stiletten har I hele lokalet for jer selv, og derved vil I ikke blive forstyrret af andre gæster, men kan fyre den maks af og nyde hinanden selskab uden bekymring for andre ubekendte.
Stiletten har indbygget et musikanlæg, der giver jer mulighed for at afspille jeres egne playlister, så I kan tilpasse musikken præcis efter jeres ønsker - og der garanteres, at der ikke kommer dårlige numre ud af højtalerne. Udover dette kan I medbringe en DJ, der fra DJ-pulten kan spille jeres ønskede musik. Hvis I ønsker at danse, har Stiletten som beskrevet et perfekt dansegulv, som I frit kan benytte. Desuden er baren hele aftenen betjent af et antal bartendere afhængig af antallet af gæster, der er der for at servere jer lækre cocktails, øl, shots og vin.
Stiletten har åbent fra kl. 23-04, hvor I har mulighed for at leje baren indtil lukketid. Dog er det også muligt at leje baren før kl. 23:00, hvilket blot skal aftales med bartenderne inden arrangementet. Dette giver jer mulighed for at holde en festlig begivenhed hele aftenen og længere ud på natten.
Baren vil sørge for alle drikkevarer, og tilbyder et bredt udvalg af forskellige øl, cocktails, shots, vine.

Bodegaen
Bodegaen er RUSTs gemte perle på 1. sal. Her er der plads til at skrue lidt ekstra op for musikken og fyre den af på det intime dansegulv. Indretningen er hyggelig og stemningsfuld og danner de perfekte rammer for afholdelse af de lidt mindre festlige begivenheder. Lokalet kan rumme 50 gæster og indebærer en bar, DJ-pult og et intimt dansegulv. Når I arrangerer et event på Bodegaen, får I hele lokalet for jer selv, uden forstyrrelser fra andre gæster. Dette giver jer mulighed for at nyde hinandens selskab og stemning i fulde drag. Bodegaen er udstyret med et musikanlæg, hvor I kan afspille jeres egne playlister, hvilket sikrer, at musikken passer præcis til jeres ønsker, uden risiko for dårlige numre. Derudover kan I medbringe en DJ, som kan spille jeres favoritmusik fra DJ-pulten. Til dem, der ønsker at danse, har baren et intimt dansegulv til fri afbenyttelse. Desuden er baren hele aftenen betjent af en bartender, der er der udelukkende for at servere jer lækre cocktails, øl, shots og vin. Lige udenfor baren er der et fodboldbord til fri benyttelse. Yderligere er der et rygerum, som også benyttes af de øvrige gæster på RUST Natklubben.
Bodegaen byder jer velkommen fra kl. 21-02, hvor I har mulighed for at leje baren indtil lukketid. Der er adgang til lokalet kl 20.30, mens sidste udskænkning sker kl. 1.30. Ønsker I at leje baren før kl. 21:00 eller efter kl 02, kan dette aftales med bartenderne inden arrangementet. Dermed åbnes op for en festlig begivenhed, der strækker sig hele aftenen og videre ud i natten.
Bodegaen sørger for alle drikkevarer, og baren tilbyder et bredt udvalg af forskellige øl, cocktails, sjusser, vine osv.
Hvis festen ikke er slut, når Bodegaen lukker ned, har I gratis adgang til RUST Natklubben, som ligger på etagen nedenunder.

Som beskrevet vil det også være muligt at kombinere flere af lokalerne, hvis I ønsker at afholde de helt store fester. Dette aftales blot med personalet, som sammen med jer vil planlægge jeres arrangement.

Da der serveres stærke alkoholiske drikkevarer, og af hensyn til sikkerheden, er aldersgrænsen for deltagelse i arrangementer på RUST 21 år.
Gratis bemandet garderobe følger med ved leje af alle 3 lokaler. For alle lokalerne gælder det, at drikkevarerne købes i baren med kort - alternativt hvis der er købt fri bar på afregning, noteres forbrug på en liste som afregnes sidst på aftenen.


Lokaler


Prispakker

Lokaleleje Støvlen - kl. 23-04
DKK 7500
inkl. moms
Lokaleleje Bodegaen kl. 21-02
5 timer
DKK 4500
inkl. moms
Lokaleleje Stiletten - leje fredag/lørdag
Fra DKK 30000
inkl. moms
Lokaleleje Stiletten - leje hverdage, søndage & sommerperiode
Fra DKK 20000
inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Bordfodbold

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Mikrofon
Scene
Wifi

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Metro: Nuuk's Plads Station 1,5 km
Bus: Skt. Hans Torv - Blegdamsvej 220 meter
Metro: Nørrebros Runddel Station 950 meter
Metro: Nørreport Station 1,2 km

Overnatning

Avenue Hotel Copenhagen 1,1 km
Sleep in Heaven 950 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Søerne København 650 meter

Lokation

Guldbergsgade 8 , 2200 København N

Tags


Vilkår og betingelser

Betingelserne er gældende for hele RUST

Øvrige informationer
Det er tilladt at pynte op, men det må ikke involvere brug af tape, klæbegummi, tegnestifter på tapeter eller på anden måde beskadige inventaret. Eventuelle beskadigelser vil blive afregnet for udbedring.
Brug af konfetti, creperuller og lignende er ikke tilladt.

Der er adgang til lokalet 30 min. før ens booking og sidste udskænkning i baren sker 30 min før bookingen slutter.

Det er ikke tilladt at medbringes egne drikkevarer. Det er arrangørs ansvar at sikre at gæster ikke medbringer drikkevarer. Ved medbragte drikkevarer faktureres til barpriser.

Det er muligt at medbringe mad og/eller snacks. Dette skal medbringes serveringsklart, hvor det vil være muligt at låne service af baren op til 50 personer.

Rygning er tilladt i rygerummet ved siden af Bodegaen eller på gaden, men ikke indendørs.

RUST er kontantfrit, så betaling kan kun ske med kort.

Betalingsbetingelser
Arrangementet er endeligt bekræftet og booket ved fuld indbetaling af lejen på følgende konto i Arbejdernes Landsbank: Reg.nr: 5361 - Konto nr.: 0275150.

Betingelser for afbestilling af arrangementet
Inden 3 måneder før arrangementsdag – faktureres med 25%
Mellem 1-3 måneder før arrangementsdag – faktureres med 75%
Mindre end 1 måned før arrangementsdag – faktureres med 100%

RUST Natklub
Ved leje af alle lokaler på RUST giver det fri adgang til Rust Natklub. Adgang gives ved fremvisning af billet ved indgangen til RUST. Billetten inkluderer gratis garderobeservice og et armbånd, der giver adgang til lokationen I har lejet samt natklubben. Billetter kan fås via et link, som arrangør modtager. Dette link skal deles med de deltagende gæster, som hver især skal erhverve en billet. Alternativt kan billetterne printes og udleveres til gæsterne. Det er vigtigt, at hver gæst kan fremvise deres billet til RUST.

For at sikre et trygt og sikkert natteliv har RUST en Safer Space-politik, som alle forventes at følge, når de træder ind på RUST.
Der er nultolerance overfor racisme, sexisme, homofobi, transfobi, vold og alle andre former for diskrimination – både fysisk og psykisk. Natklubben stræber efter et natteliv med lighed, mangfoldighed og gensidig respekt. Gæster der er for berusede, kan blive nægtet adgang.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris