Konferencehotel i topklasse

Kapacitet 550 siddende gæster

Scandic Sluseholmen er et topmoderne, stemningsfuldt og perfekt beliggende hotel midt i København. Det ligger tæt på centrum, indfaldsveje og lufthavn. Hotellet er omgivet af naturskønne omgivelser ved Københavns Sydhavn, og ligger et stenkast fra det nye område, Sluseholmen, hvor der er havnebad, kanaler og havnebusser. Bag hotellet er der et stort, dejligt grønt område med en marina. Københavns lufthavn ligger kun 15 minutters kørsel derfra, og der er kun 5 minutters gang til offentlig transport, hvilket giver nem adgang til byens centrum med masser af seværdigheder og shoppingmuligheder. Hotellets placering gør det attraktiv for afholdelse af møde- og konferencer grundet de mange muligheder for transport samt centrale placering for andre aktiviteter udenom jeres arrangement.
Hotellet er et førsteklasses konferencehotel, der tilbyder ubegrænsede muligheder. Med 20 fleksible lokaler og en imponerende kongressal med plads til 550 personer, er der plads til enhver begivenhed. Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr. Yderligere skaber det naturskønne grønne område med marina bag hotellet en perfekt ramme for teambuilding-events samt andre udendørs aktiviteter.

Hotellet tilbyder en stor variation af lokaler, så om I ønsker højt til loftet eller et intimt lokale, så kan Scandic Sluseholmen klare dette, idet hotellet kan afholde de helt små meet-ups i samtalelokalerne samt de helt store messer og konferencer med plads til op til 550 gæster. Der er altså en bred vifte af muligheder for at afholde netop jeres arrangement, eftersom hotellets lokaler er mange, hvor det også er muligt at koble flere af lokalerne sammen til et samlet. Her står personalet klar til at hjælpe jer lige fra begyndelsen. Eventpersonalet har stor erfaring ved afholdelse af diverse forretningsmæssige møder, konferencer, messer mm., og derved er I i trykke hænder. Til afholdelse af arrangementer vil personalet kunne gå i dialog med jer, for at planlægge ned til mindste detalje, hvordan I ønsker at netop jeres arrangement skal forløbe. Herefter står hele medarbejderstablen klar til at gøre jeres arrangement gnidningsfrit og vellykket. Derved tilpasses og skræddersyes lokaler, forplejning osv. til netop jeres arrangement, så I trygt kan læne jer tilbage og koncentrere jer om arrangementets indhold, mens hotellet står for at arrangementet forløber som planlagt. Fra hotellets mødelokaler er der også terrasseområder, hvilket er ideelle til de lune sommerdage, hvor det vil være muligt at nyde udsigten over Sluseholmen og de naturlige omgivelser mens der serveres velkomstdrink eller deltagerne kan nyde en kop kaffe i pauserne.
Lokalerne er indrettet i en moderne stil som giver en behagelig atmosfære. Yderligere er lokalerne udstyret med store vinduespartier, som giver en naturlig belysning samt danner rammen for den unikke udsigt til såvel havnen som de natur skønne grønne arealer.

Scandic Sluseholmen adskiller sig ikke kun med sine attraktive lokaler; hotellet tilbyder også moderne og indbydende hotelværelser til deltagerne ved jeres arrangement. Denne løsning er ideel til flerdagsarrangementer eller som et afslappende afbræk efter et velafholdt og produktivt arrangement. De attraktive værelser byder bl.a. på havneudsigt, udkig til de grønne arealer samt en rolig, behagelig atmosfære. Derudover omfatter hotellet et spa- og wellnessområde, som giver mulighed for at kombinere jeres forretningsmæssige anliggender med afslapning og fordybelse. Hotellet har også sit eget fitnesscenter, hvilket også giver mulighed for sportlige aktiviteter under jeres ophold. På denne måde tilbyder hotellet en bred vifte af faciliteter, hvor det er muligt at kombinere jeres forretningsmæssige interesser med andre aktiviteter for en fuldendt oplevelse.

Som et ekstra ben værner Scandic Sluseholmen også meget om den gode madoplevelse. Her tilbyder hotellets restaurant delikate anretninger både morgen, middag og aften. Køkkenet tager udgangspunkt i det nordiske køkken og tilbereder maden efter de bedste håndværksmæssige kvalifikationer. Her vil personalet ikke gå på kompromis med smag eller kvalitet, og derfor benytter køkkenet udelukkende årstidernes bedste ingredienser. Menuerne sammensættes derved efter sæson, for at sikre, at råvarerne kun benyttes når de er aller bedst. Dog er menuerne ikke nødvendigvis de endegyldige, eftersom køkkenet også står klar til at tilpasse og skræddersy en menu som opfylder jeres kriterier.

Eftersom Scandic Sluseholmen tilbyder en så bred vifte af kombinationer for afholdelse af arrangementer er den personlige service et nøgleord for personalet. Dette sker ved, at personalet gør en dyd ud af at I fra første kontakt indgår i et samarbejde med eventpersonalet, så i sammen kan planlægge og skræddersy jeres arrangement. Dette inkluderer også planlægning af lokaler, forplejning, evt. overnatning, mm., hvor personalet står klar til at omlægge hotellet til netop jeres ønsker og behov. Af den årsag har hotellet ikke fastlagte priser for deres mødepakker, idet de benytter dynamiske priser som fastlægges efter hvad jeres arrangement skal indeholde. Priser oplyses dermed efter I sammen har planlagt jeres arrangement.

Som en sidste faktor er bæredygtighed er vigtig prioritet for Scandic Sluseholmen, og derfor indgår bæredygtighed også i alle led og overvejelser i hotellets virke. Dette ses ved, at Scandic Sluseholmen en del af hotelkæden Scandic, der er Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde. Derved har hotellet naturlig omtanke omtanke for miljøet, hvor hotellet opfylder miljøkrav, som anses for at være de strengeste i verden.


Lokaler


Prispakker

Halvdagsmøde med sandwich
Min. 8 gæster
4 timer
Fra DKK 689 pr. kuvert inkl. moms
Halvdagsmøde med frokost
Min. 8 gæster
4 timer
Fra DKK 749 pr. kuvert inkl. moms
Aftenmøde med 1 ret
Min. 8 gæster
4 timer
Fra DKK 659 pr. kuvert inkl. moms
Heldagsmøde
Min. 8 gæster
8 timer
Fra DKK 859 pr. kuvert inkl. moms

Faciliteter

Spil & underholdning

Billard
Bordfodbold
Fitness
Sauna
Spa

Certificeringer og aftaler

Det Økologiske Spisemærke i bronze
Har overenskomst
Svanemærket

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
God adgang certificeret
Handicap parkering
Handicaptoiletter
Handicapvenlige værelser

Teknisk udstyr

Fladskærme
Flipover
Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Whiteboard
Wifi

Udendørs omgivelser

Skov og natur
Terrassemiljø

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 125
Betalingspladser: 31
Gratis pladser: 90
Pladser med ladestander: 4

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 456
Dobbeltværelser: 193
Gruppeværelser: 22

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

Havnebus Teglholmen 600 meter
Københavns Hovedbanegård 5,1 km
Københavns Lufthavn 11 km
Sydhavn Station 1,7 km

Aktiviteter & seværdigheder

Havnebadet Sluseholmen 600 meter
Tivoli 5,3 km
Field's Shopping Center 5,3 km
Fisketorvet Shopping Center 3,2 km

Lokation

Molestien 11, 2450 København SV

Tags


Vilkår og betingelser

Betingelser for booking og afholdelse af arrangementer hos Scandic Sluseholmen aftales personligt med jer, eftersom disse betingelser kan variere alt efter arrangementet størrelse og omfang. Afbestillingsbetingelser samt generelle betingelser løber mellem 30-120 dage alt efter hvordan jeres arrangement er blevet sammensat.

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris