Moderne lokaler som dækker hele spektret i centrum af København

Kapacitet 300 siddende gæster

Scandic Spectrum er et moderne og nybygget hotel fra 2022. Hotellet har en unik placering lige der hvor bylivet møder naturen, og derved er der fra hotellet en attraktiv udsigt over havnekajen. Derved er Scandic Spectrum en ideel placering for jer som kommer fra Københavnsområdet, eftersom hotellet er placeret i centrum, og I derved kan mødes fra forskellige ender. Samtidig udgør hotellet også en attraktiv mulighed for jer som kommer langvejs fra, idet hotellet tilbyder moderne, tiltrækkende og behagelige hotelværelser, så jeres deltagere kan overnatte på hotellet.

Hotellets navn afspejler stedets filosofi, hvor der er højt til loftet og personalet gør en dyd ud af at opfylde alle gæsters ønsker og behov. Derfor dækker hotellet altså hele spektret af forskelligartede tilbud og muligheder: Fra kaffebar i stuen til rooftop bar på 6. etage. Fra gourmet til nordisk stenovnspizza og det skønne, grønne køkken. Hotellet arrangerer hver uge nye overraskelser på destinationen, som også afspejler deres koncept om at der altid skal være fuld af liv i hotellets omgivelser.
Også i forhold til møde- og konferencelokaler dækker hotellet hele spektret: fra det helt store eventspace i stuen til mødelokaler på toppen med udsigt og break-out områder inde og ude. Scandic Spectrum kan rumme arrangementer op til 500 personer samt tilbyde små samtalelokaler for 8 personer.
Hotellets stueplan er indrettet med et fleksibelt eventområde, som kan opdeles i 2 til 4 adskilte lokaler eller åbnes op til ét stort lokale areal med plads til de helt store arrangementer. På 6. etage rummer hotellet 9 mødelokaler i forskellige størrelser med udsigt over havnen. I tilknytning til disse lokaler er der udendørs terrasseområder, hyggelige pausearealer og kreative break-out områder. Alt i alt tilbyder Scandic Spectrum dermed lokaler til et hvert arrangement - det eneste der mangler er blot at I fremsiger, hvad netop jeres ønsker og behov er.

Hos Scandic Spectrum er det ikke blot lokalerne som er et varemærke. Hotellet tilbyder også moderne og tiltalende hotelværelser, som deltagerne kan benytte, hvis I ønsker at afholde jeres arrangement over flere dage, eller blot ønsker at overnatte på hotellet efter en arbejdsom og produktiv dag. Her kan hotellet tilbyde unikke hotelværelser med udsigt til havnen og med en rolig og behagelig moderne indretning. Yderligere rummer hotellet også et spa- og wellness område med pool, som giver mulighed for at kombinere jeres forretningsmæssige anliggender med afslapning og fordybelse. Samtidig har hotellet også sit eget fitnesslokale. Endnu en gang tilbyder hotellet altså hele spektret, hvor det er muligt at kombinere jeres forretningsmæssige interesser med andre aktiviteter.

Grundet de mange muligheder for afholdelse af diverse arrangementer i hotellets forskellige lokaler gør personalet meget ud af at tilbyde den bedste personlige service. Derfor har hotellet ikke prisfastlagte pakker, idet det for dem er vigtigt at I som arrangør hurtigt kommer i kontakt med konference- og bookingpersonalet, så I sammen kan planlægge og skræddersy lokaler, forplejning, osv. efter netop jeres præferencer.

Som en sidste faktor er bæredygtighed er vigtig prioritet for Scandic Spectrum, og derfor indgår bæredygtighed også i alle led og overvejelser i hotellets virke. På toppen af Scandic Spectrum ligger et enestående, custom-made tag af solceller. Disse paneler er en del af bygningens arkitektoniske udtryk, og sørger for størstedelen af hotellets elforbrug. Yderligere er Scandic Spectrum en del af hotelkæden Scandic, der er Danmarks eneste Svanemærkede hotelkæde. Derved har hotellet en helt naturlig omtanke for såvel mennesker som miljø, hvor hotellet opfylder miljøkrav, som anses for at være de strengeste i verden.


Lokaler


Prispakker

Mødepakke
Fra DKK 999
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Certificeringer og aftaler

360°Eat Guide 2 cirkler
Det Økologiske Spisemærke i bronze
Det Økologiske Spisemærke i sølv
Har overenskomst
Svanemærket

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Handicapvenligt

Elevator
Handicap parkering
Handicaptoiletter
Handicapvenlige værelser

Spil & underholdning

Fitness
Sauna
Spa
Swimmingpool

Teknisk udstyr

Fladskærme
Hybrid mødeudstyr
Lydanlæg
Lærred
Projektor
Wifi

Udendørs omgivelser

Terrassemiljø
Udendørs bar
Udendørs lounge-område
Udsigt til vand

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 178
Betalingspladser: 160
Gratis pladser: 0
Pladser med ladestander: 18

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 1386
Enkeltværelser: 0
Dobbeltværelser: 277
Gruppeværelser: 208

Relevante steder i nærheden

Aktiviteter & seværdigheder

Ny Carlsberg Glyptotek 600 meter
Nationalmuseet 800 meter
Tivoli 1,3 km
Det Kongelige Teater 1,6 km

Transport & parkering

Tog: Hovedbanegården 1,1 km
Tog: Kongens Nytorv 1,6 km
Lufthavn: Kastrup Lufthavn 8,8 km

Lokation

Kalvebod Brygge 10 , 1560 København V

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris