Stort selskabslokale med unikke og attraktive muligheder

Kapacitet 400 spisende gæster

Sergenten er en del af det topmoderne, eksklusive møde- og konferencehotel Steigenberger Alsik Spa & Hotel. Eventhallen er nyrenoveret og indrettet efter moderne og behagelige standarder, hvilket giver ideelle rammer for ethvert arrangement. Eventlokalet udgør et stort rum, hvor der på første sal er en eksklusiv lounge samt barområde. Sergenten står som udgangspunkt tomt, og der vil derfor være rig mulighed for at tilpasse hallen efter jeres behov. Her står rammen altså som et bart lærred, hvor det blot er op til jer at ytre jeres ønsker og behov, hvorefter den store medarbejderstabel står klar til at klargøre hallen efter jeres præferencer. Personalet ved Sergenten har stor erfaring med afholdelse af de helt store arrangementer, og I vil derfor have et topprofessionelt team i ryggen ved afholdelse af jeres arrangement. Eftersom lokalet står bart med minimal indretning er mulighederne uendelige. Hvad enten I ønsker at holde bryllup, firmafest, julefrokost eller noget helt fjerde, er Sergenten altså en attraktiv mulighed. Her bruger personalet mottoet: "Vi skaber rammerne, du skaber indholdet".
Ud over den store sal tilbyder Sergenten også et eksklusivt loungeområde med bar på 1. sal, hvor jeres gæster kan få fyldt deres drikkeglas op, netværke og nyde udsigten over Sønderborg i hyggelige omgivelser.

Selskabslokalet hos Sergenten er som beskrevet en del af det større luksuskompleks Alsik Hotel & Spa med både hotel, spa-afdeling og formidable restauranter, hvilket betyder, at alt fra menuen til overnatning kan organiseres på Alsik. Det er med til at sikre en rød tråd gennem hele arrangementet og personalet sørger for, at alt forløber som planlagt fra start til slut. Derved er der altså mulighed for at overnatte på hotellets attraktive hotelværelser, så jeres gæster ikke skal tænke på transport hjem efter festen. Yderligere vil der næste morgen også blive sørget for forplejning, hvorefter jeres gæster kan nyde en spa- og wellnessdag eller benytte hotellets fitness- og yogacenter med en unik udsigt over havnen.

Hos Sergenten er det ikke kun det unikke eventlokale og servicepersonalet, som leverer i særklasse. Det gør den anerkendte stjernekok, Jesper Koch, og hans talentfulde kokketeam også. Det dygtige kokketeam står for alt forplejning under jeres arrangement og evt. videre hotelophold. De påtager sig derved ansvaret for at forkæle smagsløgene og give en stor kulinarisk oplevelse til jeres store begivenhed. Køkkenet tager udgangspunkt i kærligheden til lokale sønderjyske råvarer samt det gode håndværk. Her går Jesper Koch ikke på kompromis med noget, og hver enkelt råvarer er nøje udvalgt og tilberedt til perfektion.
Eftersom ikke to festlige arrangementer er ens tilbyder Sergenten også at tilrettelægger og skræddersy forplejningen til jeres arrangement. Her står chefkok, Jesper Koch, klar til at gå i en tæt dialog med jer, så I sammen kan sammensætte de enkelte menuer og serveringer efter jeres ønsker.

Alt i alt står Sergentens personale klar til at trække på deres store erfaring og hjælpe med at tilrettelægge og arrangere jeres arrangement, så jeres oplevelse bliver præcis som I drømmer om. Medarbejderstablen sikrer altså personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Sergenten er med hele vejen igennem, hvilket sikrer at I kan have fokus på at nyde jeres ophold og få den bedste oplevelse.


Lokaler


Prispakker

Festarrangement
Min. 200 gæster
6 timer
Fra DKK 1195
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Certificeringer og aftaler

Green Key
Har overenskomst

Handicapvenligt

Handicap parkering
Handicaptoiletter

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 0

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

P-Huset Alsik Hotel 500 meter
Tog: Sønderborg Station 1,5 km
Lufthavn: Sønderborg Lufthavn 7,2 km

Overnatning

Alsik Hotel & Spa 550 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Sønderborg Havnebad 650 meter
Mølleparken 1,3 km
Sønderborg Slot 1,8 km
Dybbøl Mølle 2,3 km

Lokation

Sergenten Gerlachsgade 10, 6400 Sønderborg

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris