Moderne eventhal med unikke ekstratilbud

Kapacitet 600 siddende gæster

Sergenten er en del af det topmoderne, eksklusive møde- og konferencehotel Steigenberger Alsik Spa & Hotel. Eventhallen er nyrenoveret og indrettet efter moderne og behagelige standarder, hvilket giver ideelle rammer for ethvert arrangement. Hallen udgør et stort rum, hvor der på første sal er en eksklusiv lounge samt barområde. Sergenten er står som udgangspunkt tom, og der vil derfor være rig mulighed for at tilpasse hallen efter jeres behov. Her står rammen altså som et bart lærred, hvor det blot er op til jer at ytre jeres ønsker og behov, hvorefter den store medarbejderstabel står klar til at klargøre hallen efter jeres præferencer. Personalet ved Sergenten har stor erfaring med afholdelse af de helt store arrangementer, og I vil derfor have et topprofessionelt team i ryggen ved afholdelse af jeres arrangement hos Sergenten. Eftersom lokalet står bart med minimal indretning er mulighederne uendelige, hvad enten I ønsker at holde møder, konferencer, messer eller andre store events, er Sergenten altså en attraktiv mulighed. Her bruger personalet mottoet: "Vi skaber rammerne, du skaber indholdet". Ud over den store sal tilbyder Sergenten også et eksklusivt loungeområde på 1. sal, hvor jeres gæster kan slappe af, netværke og nyde udsigten over Sønderborg i afslappede omgivelser.

Sergentens unikke tilbud udbygges yderligere ved de appellerende omgivelser og muligheder som jeres deltagere kan opleve på Alsik Hotel og Spa. Derved kan jeres arrangement kombineres med hotellets tiltalende og moderne overnatningsmuligheder, unikke gastronomiske smagsoplevelser samt det store spa- og wellness område. Sergenten tilbyder altså den komplette pakke, hvor personalet igen vil stå til rådighed for at tilrettelægge jeres arrangement ned til mindste detalje, så jeres ophold skræddersyes efter jeres behov.

For Sergenten er en vigtig del af et succesfuldt arrangement er maden. Med moderne køkkenfaciliteter og et dedikeret team af kokke og tjenere, sørger personalet for en ubeklagelig forplejning. Stjernekokken Jesper Koch styrer slagets gang, og sammen med sine gastronomiske medarbejdere sørger de for menuen. Eftersom ikke to businessarrangementer er ens, tilrettelægger og skræddersyr Jesper Koch og hans team forplejningen til hvert arrangement. Her vil de gå i tæt dialog med jer for at sammensætte de enkelte menuer og serveringer, så de efterlever jeres ønsker og behov. Personalet sørger for en gastronomisk helhed gennem hele forløbet, hvilket gør at hver eneste pause, morgenmad, frokost eller middag bliver en unik kulinarisk oplevelse - og dette er uanset om I ønsker en klassisk buffet, fine dining eller noget helt tredje.

Alt i alt står Sergentens personale klar til at trække på deres store erfaring og hjælpe med at tilrettelægge og arrangere jeres møde, konference, messe eller lignende. Medarbejderstablen sikrer altså personlig assistance og tryghed gennem både planlægning, afvikling og evaluering. Sergenten er med hele vejen igennem, hvilket sikrer at I kan have fokus på jeres deltagere og arrangementets indhold.


Lokaler


Prispakker

Møde/- konferencedøgn kl. 9-9
24 timer
DKK 2385
pr. kuvert
inkl. moms
Dagsmøde kl. 8-17
9 timer
DKK 795
pr. kuvert
inkl. moms
1,5 konferencedøgn kl. 9-16
36 timer
DKK 3185
pr. kuvert
inkl. moms
Heldagsmøde kl. 8-22
14 timer
DKK 1185
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv mad og drikke
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Certificeringer og aftaler

Green Key
Har overenskomst

Handicapvenligt

Handicap parkering
Handicaptoiletter

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Lærred
Mikrofon
Projektor
Scene
Wifi

Egne parkeringsmuligheder

P-pladser i alt: 0

Overnatningsfaciliteter

Sengepladser i alt: 0

Relevante steder i nærheden

Transport & parkering

P-Huset Alsik Hotel 500 meter
Tog: Sønderborg Station 1,5 km
Lufthavn: Sønderborg Lufthavn 7,2 km

Overnatning

Alsik Hotel & Spa 550 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Sønderborg Havnebad 650 meter
Mølleparken 1,3 km
Sønderborg Slot 1,8 km
Dybbøl Mølle 2,3 km

Lokation

Sergenten Gerlachsgade 10, 6400 Sønderborg

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris