Eksklusiv, moderne og stemningsfuld bar i hjertet af København

Kapacitet 30 spisende gæster

The Union Local er en moderne og eksklusiv bar beliggende i hjertet af København. Med sin stemningsfulde indretning, der bærer præg af en international atmosfære er denne lokation ideel til afholdelse af diverse festlige begivenheder. Barens omgivelser danner rammerne for en unik og begivenhedsrig oplevelse, hvor det kun er jeres fantasi som sætter grænserne. Indretningen er stilfuld og indbydende, hvilket sætter standarden for en festlig aften, som skræddersys efter jeres behov.

Beliggenheden i centrum af København er attraktiv, eftersom baren er placeret lige der hvor alting sker; bymidten er fuld af liv, hvor kvarteret byder på hyggelige restauranter, caféer og andre aktiviteter, som skaber en unik og god stemning. Placering er yderligere attraktiv for afholdelse af festlige begivenheder, eftersom der er gode transportforbindelser lige i nærheden af lokationen. Dermed er det bekvemt for alle gæster, uanset transportmiddel, at komme til The Union Local.

Hos The Union Local sætter de en ære i god service, og det vigtigste for personalet er at sikre, at jeres arrangement er vellykket samt at skabe en uforglemmelig aften. Derfor er personalet fleksible og står klar til at tage jer i hånden fra start til slut. Her vil I som arrangør sammen med personalet kunne planlægge og tilrettelægge arrangementet så jeres festlige aften bliver lige efter jeres ønsker og behov. Dermed er personalet klar til at skræddersy alt fra oppyntning, lokalets udformning, drikkevarer til forplejning, så alt ned til mindste detalje udfolder sig lige efter jeres hoved. Derfor tilbyder The Union Local også en bred vifte af tjenester, som henvender sig til enhver spiritusentusiasts samt andre spiritus glades ønsker og fantasier.

The Union Local tilbyder en varieret menu af eksklusive drikkevarer. Her laves "byens bedste cocktails", hvor menuen byder på alt fra de klassiske cocktails til mere moderne og fantasifulde varianter. Uanset hvad I er til af drikkevarer, er The Union Local leveringsdygtige med en cocktailmenu, der skaber en ekstraordinær smagsoplevelse, som fremmer samtalen og stemningen.

Om end I planlægger en eksklusiv festlig aften eller en afslappet sammenkomst, er The Union Local det ideelle sted til at samle jeres gæster og skabe mindeværdige øjeblikke. Barens stemningsfulde atmosfære er præget af intimitet med et moderne islæt, og er stedet hvor musik og levende energi forenes, og hvor alle er velkomne.

The Union Local er en del af kæden The Union Kitchen, som består af tre restauranter og caféer samt cocktailbaren The Union Local. Kæden udgør en moderne fortolkning af den lokale stemning som udfolder sig i hjertet af København, hvor de forskellige lokationer er præget af en afslappet og hyggelig atmosfære med et internationalt præg.


Lokaler


Prispakker

Lokaleleje
Kontakt for pris
Cocktail Class
Fra DKK 250
pr. kuvert
inkl. moms
Spirit Tasting Session
Fra DKK 250
pr. kuvert
inkl. moms

Faciliteter

Mad og drikke

Egen drikke tilladt
Egen mad tilladt
Inklusiv forplejning
Kan imødekomme allergier
Veganske menuer
Vegetariske menuer
Vin kan medbringes ved proppenge

Teknisk udstyr

Lydanlæg
Wifi

Relevante steder i nærheden

Overnatning

Scandic Front 290 meter
Phoenix Copenhagen 300 meter
Hotel d’Angleterre 450 meter
Wakeup Copenhagen 600 meter
Hotel SKT. Annæ 180 meter

Aktiviteter & seværdigheder

Kongens Nytorv 300 meter
Strøget 1 km
Ofelia Plads 400 meter
Nyhavn 200 meter

Transport & parkering

P-Hus: Parkeringshus på Sankt Annæ Plads 290 meter
Bus: Sankt Annæ Plads, Skuespilhuset (Sankt Annæ Plads) 350 meter
Havnebussen: Nyhavn (Københavns Havn) 450 meter
Metro: Kongens Nytorv 550 meter
Metro: Gammel Strand 1 km

Lokation

Lille Strandstræde 16, 1254 København K

Tags

Send forespørgsel

  • Gratis og uforpligtende
  • Få svar indenfor 24 timer
  • Garanti for den bedste pris