Svarprocent

100 %

Svartid

Inden for 1 time

Hyggepianist, Christian Wandel

Prisniveau

Kr. 3.500 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

Fleksibel

Profil

Vil du have en stilfuld hyggepianist med situationssans, som kan skabe en behagelig atmosfære til dit arrangement, er Christian et godt bud. Med over 1100 jobs til bryllupper/vielser, konfirmationer, fødselsdage, firmafester, events og en konservatorie-uddannelse i ryggen, har han hvad der skal til for at du og dine gæster kan læne jer trygt tilbage i sædet og nyde klaverfortolkninger af pop, jazz og evergreens, filmmusik, blandet musik fra den danske sangskat samt nye sange fra ind- og udland.

Læs mere...

Mere om Hyggepianist, Christian Wandel

OM CHRISTIAN WANDEL:
Christian er konservatorieuddannet musiker/sanger samt originalkunstner med flere udgivelser i eget navn. Han giver musikken et stærkt personligt udtryk og fortolkning og er i stand til at give dine gæster en musikalsk oplevelse som kan mærkes og som kan følge og understøtte dit arrangement uden at blive dominerende.
Christian optræder til middag og reception med et bredt varieret afdæmpet repertoire på klaver, og har I et ønske om at der skal optrædes med en sang, har han også en fantastisk stemme.

MUSIKER MED SITUATIONSFORNEMMELSE:
Christian er utroligt opmærksom på hvad der rører sig til dit arrangement, og udvælger derfor sit repertoire med omhu, således at det passer ind i den stemning der er blandt dine gæster.
Det vigtige ved Christians musik er, at gæsterne føler der bliver hygget om dem, og at musikken er til stede, nærværende og tilpas afdæmpet således at det skaber en behagelig atmosfære - og at gæsterne kan snakke med hinanden uden at føle sig overdøvet og samtidig spotte en velkendt sang, som de lige har hørt i radioen for nylig, eller en melodi de har hørt i en film.

SPILLESTIL/OPTRÆDEN:
Christian er rytmisk pianist, men har tidligere også spillet lidt klassisk, og har derfor integreret begge spillestile i sit klaverspil. Du kan høre lydeksempler her på siden.
Der spilles ikke med rytmeboks og bruges udelukkende klaverlyd, når der spilles på el-klaver
Der spilles ikke op til skåle- og skråleviser (ved mindre gæsterne selv går igang)
Professionel optræden er en selvfølge og Christian optræder altid i pænt tøj (jakkesæt og skjorte med slips/butterfly)
Christian sætter desuden en ære i at levere et godt stykke håndværk og en god musikoplevelse til ethvert arrangement.

"Jeg giver musikken lov til at være musik i nuet og lader de impulser jeg modtager fra omgivelserne forme den. På den måde undgår sangen at blive ensformig og kedelig at spille, idet den får et nyt liv hver gang jeg spiller den – og dermed bliver den også mere spændende at lytte til."

LIDT OM REPERTOIRET:
Der spilles stilfuldt, afdæmpet og afvekslende klavermusik med et solidt og blandet repertoire som bevæger sig fra evergreens og jazz-standards til nyere popsange fra både ind- og udland samt filmmusik/disneyklassikere... Christian fornyer sit repertoire løbende således at sange som er meget fremme i tiden også finder vej til repertoiret.

INSTRUMENT:
Hvis der ikke er vellydende klaver eller flygel på stedet, er det både muligt at booke med digitalt mini-flygel eller el-klaver.

FÆLLESSANGE:
Der akkompagneres naturligvis også til eventuelle fællessange som dine gæster måtte medbringe.
Der synges ikke med på disse fællessange, men der spilles altid melodi i akkompagnementet (hvilket altid fungerer perfekt)

MUSIK TIL DANS
Christian tilbyder også musik til dansen med sit band, der er et band sammensat af professionelle musikere med mange hundrede jobs på CV'et. Bandet spiller et solidt og vellydende repertoire bestående af de største dansehits fra ind- og udland.
Bandet består som udgangspunkt af sang, keys, bas og trommer, men kan udvides med el-guitar afhængigt af ønsker og budget til musikken. Du kan høre live-demo med bandet her på siden.

GEOGRAFI
Kan som udgangspunkt engageres i hele landet, dog kræves overnatningsmulighed ved engagementer på ikke brofaste øer, såfremt hjemtransport ikke er mulig umiddelbart efter arrangementets slutning.

Kontakt Hyggepianist, Christian Wandel

Kontakt Hyggepianist, Christian Wandel via formularen her, så vil Hyggepianist, Christian Wandel vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.